Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zima przyszła

I na co mi było włażenie na kafe?

Polecane posty

Gość zima przyszła

W duchu przeklinam to forum, jego tematy i komentujących, wszystkie podszywy i prowokacje...a jednak goszczę tu co dziennie :/ Czytam, radzę, heh wyśmiewam...i zamieniam się powoli w kafeteryjnego potwora:/ a przecież za oknem świta, znajomi, w domu jest co do roboty, mam jakieś zainteresowania...No to czemu tu wiszę? Co to za pokrętne zachowanie (oby nie nawyk)?! Da się od tego uwolnić?

Gość chyba w snach ...
nie. witaj w rodzinie :D

Gość nałóg
Ja też wpadłam i zostałam ... Nie mogę oderwać się i siedzę czasami po 3 h to straszne.........

Gość zima przyszła
o matko...nie piszcie tak :/ mam jedynie nadzieję, że kiedy już przyjdzie wiosna, zrobi się ciepło i odpowiednio do długich spacerów, to właśnie wtedy zarzucę to forum i wyjdę by żyć :)

Gość ta jasnevgv
ja tez tu dlugosiedze, ale coraz czesciej wkurza mnie i nudzi, wiec wychodze. kiedys bylo jeszcze fajnie, byl jakis poziom, teraz to masakra i z nudow ciagle odswiezam i odswiezam, ale juz mnie nie ciagnie.

Gość nałóg
No w sumie to ja zaczęłam korzystać na początku zimy i też mam nadzieję,że jak ciepło się zrobi to mi przejdzie ochota na takie bzdury...

Gość NIE DA SIĘ
wpadłam na chwilę, jestem już 2 lata :O

Gość gggdddd
przeznacz sobie godzine i wylacz kompa, przeciez to wszystko wirtualne osoby, zmyslone tematy itd,przeznacz ten czas dla siebie, zadbaj o siebie wyjdz na swieze powietrze. Chyba ze chcesz kaske kaske kafeteri mnozyc to siedz tak dalej przed kompem a oni lapy zacieraja

Gość nałóg
Drugi dzień śledzę wątek ,,do czego byście się nikomu nigdy nie przyznały,, i mam niezły ubaw z tych ludzi...

Gość zima przyszła
to straszne...przyszłam tu razu pewnego po poważną poradę, a skończyło się tym, że siedzę i czytam :o kręcę głową, wzdycham, śmieję się jak głupia, albo trwam w odrętwieniu i zastanawiam się nad tym jak wiele jest poglądów na jeden temat? Mam wrażenie, że to forum bardziej mnie dobija niż pomaga...

Gość ta jasnevgv
bo to prawda, przygnebia, dobra ide:O:D

"a abonament za kafe zapłaciłas już ? " Ja przez ten abonament muszę brać nadgodziny w pracy , bo nie wyrabiam z opłatami :D

imperia :D 🖐️ ja mam małe zaległości z płatnościami za poprzedni kwartał ale napisali mi że mam jeszcze 2 tygodnie na uregulowanie należności za konto na kafeterii ... chcąc czy nie chcąc trzeba i tak zapłacić za abonament

Regres nie chcę Cię zasmucać , ale musisz się sprężać :D Swego czasu znalazłam się w podobnej sytuacji i niestety uniemożliwiono mi dostęp do kafe :D

nie chcę by mi założyli blokadę na forum wiec chyba zapłacę jednak ten abonament za to forum

wiem:o ale swoją drogą to uwazam że to forum powinno byc bezpłatne

Co nie ? Przynajmniej daliby jakąś zniżkę za czarny nick i za czynny udział :D

Gość HajsyPonadKu
jakby co oplaty mozemy pobierac w naturze Regres Ty pierwszy :classic_cool:

ale imperia tak kiedys było za czarny nick było 30% zniżki teraz zlikwidowali to dziady jedne i odpłatność jest 100% :O trochę taniej jest jak opłacisz kafe z góry na rok ale to niezbyt jest wielka roznica

No Ty widzisz jakie kutafony cholerne ?! :o Ja nigdy takich rabatów nie miałam nawet za starych czasów . Ale to tylko dowodzi , że jednak "chłopy" górą.:D

:) i bokiem :P i od tyłu :P imperia Miło było sie z toba tu spotkać ja tymczasem zwiewam na chatę :D 🖐️

Mnie również miło . " i bokiem i od tyłu " - ależ Ty się rozpychasz :D