Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Kaszuby

Przytulna atmosfera, miękka sofa, wieczory przy kominku i herbacie z miodem...

Polecane posty

na tym etapie wydalismy 600tys z działką ,działka ponad 1700m2,jeszcze z 200tys trzeba włożyć w sam domek nie licząc urządzenia działki

Gość Pani Dż...
chodzi mi sam stan surowy zamkniety bez dzialki, bo dzialke juz mamy

Gość pentax kx
No dobra, Jennifer, przepraszam, pisałem tak, bo Ci zazdroszczę domu i bogactwa...

Gość Pani Dż...
a czemu tak drogo za ten dach??? jaka masz dachowke?? my bedziemy mieli braas'a, ale to koszt ok 20000zl plus okna dachowe, wiec mysle ze 30tys max, skad ta stowa ??

dach 100 tys.?:) Mój eks robi dachy i wiem dokładnie ile wszystko kosztuje, nie wciśniesz nikomu takiej ciemnoty ;) Pozdro:>

bo to dach 4 spadowy ,musiał byc podniesiony o 10 stopni ,dachowką cermiczna ,jedno okno w dachu ale nie wiem jakiej firmy jest dachówka

Gość Pani Dż...
uzytkowej 140m, ale to jest dom z poddaszem uzytkowym, moze na parterowce wychodzi drozszy dach , nie znam sie... ale jak najpierw chcileismy kupic domek w stanie surowym, to gosc mowil, ze za 20tys nam poloza dachowke, wiec mysle ze na naszym mniej-wiecej bedzie taki sam koszt

Jestem lepsza od was, bo opływam w luksusy, jestem bogata, a wy jesteście nikim, bo wasz stary nie zarabia 80 000 i musicie łazić do pracy, podczas gdy ja mogę 20 godzin dziennie siedzieć na kafe... Nawet w czasie seksu z mężem odpisuję na posty...

Gość panidz rozmawiasz
ze schizofreniczką o mitycznej budowie ? Gratuluję a ja buduję pałac kultury pogadamy o kosztach ?

Gość Ksiądz Cyryl
A ja kończę budować świątynię w Licheniu... Brakuje nam na szczerozłote kolumny przy ołtarzu, chyba ograniczę budżet dla potrzebujących...

Gość kuciapa :))
Jennifer, to, masz rozmiar miseczki 114c?

Gość Alinka 3334445
Idioci? Jennifer, dlaczego nas obrażasz?

Gość Pani Dż...
c11a nie ma takiego, przeciez sama mowilas ze znany i pokazywalas czyli jednak zdecydowalas sie na te meble :)

Gość mi mala z pracy
musieliscie zepsuc fajny temat? frustraci mialo byc o Kaszubach i radosci zycia w przytulnej, wymarzonej atmosferze - a nie domniemanym domu jakiegos trola, ktory guzik mnie ochodzi:O ja tam inwestuje w mieszkanie 300 tys max, a w jacht 150 tys kwestia priorytetow i marzen

Gość Pani Dż...
dobra, mam juz.

Nie ma takiego nr, bo was oszukałam... Jak jechaliśmy z moim starym Cinquecento, to przy drodze była budowa i zrobiłam sobie zdjęcie przy domu obcych ludzi...

Gość Pani Dż...
mi sie na razie podobaja lozka kute, ale mam jeszcze czas... jedno wloskie mi sie podobalo, ale jak zobaczylam, ze kosztuje 13000,to dziekuje