Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdynianka123la

Facet nie chce gry wstepnej:(

Polecane posty

Gość poznaj kogos fajnego
a tego zostaw, facet jest burak, egoista i zwykły ruchacz, daj mu linka na redtube, czy inne kurestvo i krzyżyk na drogę.

Gość Kamilka z POZ.
Zwiążcie swojego faceta, tak aby nie mógł ruszać rękoma i nogami, ale żeby widział :) I pokażcie mu co lubicie, czego chcecie, co Was rozgrzewa. W trakcie powiedzcie, ze jeżeli nie będzie tak robił, nie będzie czuł tego - i wtedy go doprowadźcie :) Może zrozumie :D :D

Nie jesteśmy egoistami tylko że nie którzy faceci wkładają po to żeby tylko sobie ulżyć a o kobiecie nie myśli czy jest jej dobrze ja np z moja dziewczyną mamy długa grę wstępną aż jest całą wilgotna i gotowa do zabawy:-)

Gość żona 8lat
Nie wiem czy się śmiać czy płakać.facet nie potrzebuje gry wstępnej? Nie domyslilabym się.u nas to wygląda przeważnie tak; oczywiście lodzik najlepiej jak najdłużej a potem albo mnie dotknie albo nie i wskakuje" żeby nie opasc"jak mam dość i się obrazę to przemysli troche spr i raz czy dwa weźmie się do roboty i znowu wszystko wraca do starej normy; ((ja juz na slowo lodzik mam mdlosci

Gość ilka

U mnie gra wstępna polegała na zdaniu "daj dupska"... Cały dzień  ciągle jakieś wymówki, że jestem gruba, leniwa i na koniec dnia te "daj dupska"... Ciągle miał pretensje,że nie chcę seksu (dawniej sex był udany, a jak się dziecko urodziło, to widocznie uznał,że nie musi się już starać i raczej nie chodzi o wygląd, bo po ciąży ważę nawet nieco mniej niż przed) - mówiłam, prosiłam, tłumaczyłam, - w końcu miałam dość bycia zastępczą gumową lalką... Tacy egoistyczni frajerzy niech sobie kupią sztuczną cipę i nie marnują nam życia!

Gość Gość

MASAKRA aż czytać tego nie mogę. Jak wy możecie być z takimi facetami? Ja bym odrazu takiemu wygarnela wprost co myślę o takim pseudo-seksie i w doopie mam męskie ego czy męskie uczucia skoro w tej sytuacji facet ma również w doopie was. Najlepiej wprost powiedzieć, że jest zdecydowanie za krótko, że jesteś za sucha i że nie masz przyjemności z takiego seksu. Postaw się raz, drugi, trzeci i zobacz czy to coś da. Jak nie to albo z nim zerwij albo znajdz sobie kochanka.

Cóż, tacy pseudo-kochankowie sami pchają swoje kobiety w ramiona innego.