Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka dorotka wojnarowska

Matka madzi Katarzy W. Kilka pytan

Polecane posty

1. O co była pokłócona z rodzicami? 2. Jakie byłe jej stosunki z teściami? 3. Jak jej układało się z partnerem? 4. Skąd wiadomo że miała depresje poporodowa? 5. I ile miała lat? 6. Czy z jej psychiką jest wszystko w porządku

Gość sosnowiczaaaankaa
1. Jej ojciec to pijak i awanturnik, matka ciągle czepiała się o wychowanie wnuczki 2. Średnie z uwagi na to, że przed ślubem Kasia ledwo znała rodziców Bartka 3. Byli bardzo zakochani w sobie, Kasia miała tylko żal do Bartka po urodzeniu Madzi, że poświęca córce więcej czasu niż jej 4. O tej depresji to nie słyszałam, Kasia raczej od początku nie była szczęśliwa z powodu dziecka 5. Kasia ma 22 lata 6. Wszystko w porządku na pewno nie, ale jest świadoma i poczytalna

Gość pogięło was chyba
Hipoteza 1. o to, że źle ją wychowali, na wyrodną matkę, z sercem jak lód 2. nie przepadały za sobą, teściowa widziała obojętność wobec Madzi 3. partnera tłukła po pysku i często wstrzynala kłótnie 4. nie wiadomo, jak nie wiesz na co zwalić mord to najlepiej powołać się na depresję poporodową 5. lat 22 6. nie, ma skrzywienie w wyniku trudnego dzieciństwa, ojciec czynny alkoholik

Gość a ja bym wlasnie tak zrobila i
i zostawila tego malutkiego dzieciaka na dwa tygodnie zeby leciec sie kurwic!taka z niej cudowna mamusia byla!jak wy mnie wkurwiacie tymi debilnymi tematami i robieniem z Wasniewskiej chuj wie jaka ofiare!kurwa wasza jebana mac!

Gość sosnowiczaaaankaa
wypiła trochę płynu prawdopodobnie dlatego, zeby zwrócić na siebie uwagę. Co to za filozofia, każdy głupi zauważy, że z Kasią jest "coś nie tak", przecież nikt w pełni normalny nie porzuca dziecka pod gruzem.

To jak go tłukła po pysku to jakaś nienormalna chyba, jakby jej oddał to by widziała. Jakby mnie parner uderzył w twarz oddałabym mu 3 razy mocniej i dla mnie nie ma znaczenie czy to mężczyzna czy kobieta, bic nie wolno nikogo z powodu braku zahamowan.

Gość pogięło was chyba
PYTANIE DO PSYCHOLOGÓW? z reguły patologia tworzy związki z patologią co sprawiło że Bartek związał się z Katarzyna? on pochodzi chyba z porządnej rodziny

Gość sosnowiczaaaankaa
nie tłukła go po pysku. Nie miała nigdy żadnych ataków agresji.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Sosnowiczanka, zapytam z ciekawości. Znasz ich? :)

Gość pogięło was chyba
co do tłuczenia po pysku to czytałam że przywaliła mężowi drzwiami w głowę, czytałam że bardzo częśto kłóciła się z mężem

No widzisz, dla mnie np. wiele rzeczy składa się na całokształt. Mój mąż z wyglądu jest całkowicie nie w moim typie - CAŁKOWICIE. Ale ma wiele cech, które mi imponują, jeżeli chodzi o wygląd nie szufladkuję potencjalnych partnerów, ale np. kocham męskie dłonie, to jest pierwsze na co zwracam uwagę w wyglądzie. :D :D :D Może on myśli tak samo. :) Albo najzwyczajniej na świecie Kaśka mu się podoba. :)

Gość pogięło was chyba
też uwazam że Kaśka nie grzeszy urodą, pasztet i tyle za to Bartek jest przystojny

Gość sosnowiczaaaankaa
Nie, nie znam ich osobiście ;)

Gość sosnowiczaaaankaa
Z tymi drzwiami to było tak, że Kaśka chciała wybiec z domu tego dnia, którego miała poddać się badaniu wariograficznemu. Bartek biegł za nią a ona zatrzasnęła gwałtownie drzwi, przez co dostał w twarz. Wiem, że wcześniej generalnie rzadko się kłócili, a już na pewno nie awanturowali.

Gość alesglupia
"22 lata to stara baba" cieżko mi sobie wyobrazic jak bardzo Ty jestes stara

Sosnowiczanka jak ja patrzyłam na ich zdjęcia ze ślubu to aż mi się ciepło na sercu robiło, to szczęście aż ze zdjęcia biło. A już się wypowiadała znajoma znajomej Kaśki i Bartka, to mówiła, że są tacy szczęśliwy, że Magda taka zadbana, śliczna, że normalnie szok. Tak z ciekawości się chciałam dowiedziec jak im się żyło razem i jak było z Madzią.

Gość pogięło was chyba
sorry ale jak kobieta wychodzi, czy wybiega z pomieszczenia to konstrukcja drzwi jest taka ze sie zamykaja do siebie (wychodząc) zwróćcie na to uwagę, nie idzie wtedy przytrzasnąć komuś głowy jeśli by wchodziła to idzie walnąć kogoś w głowę gwałtownie drzwi otwierając!!!!!!!!!! MYŚCIE LUDZIE...

A Sosnowiczanka, skąd wiesz jak to dokładnie było? :) On w ogóle się żalił komuś, rozmawiał z kimś ze znajomych?

Gość sosnowiczaaaankaa
Z tego co wiem to oni byli zawsze bardzo szczęśliwą parą, podobno tyko Kasia zupełnie nie mogła poczuć w sobie tego macierzyństwa, nie potrafiła w pełni zaakceptować Magdy. Nie chcę wyrokować, ale moim osobistym zdaniem Bartek był dla niej zawsze najważniejszy, ważniejszy też od dziecka. Dzięki temu chłopakowi wyrwała się z koszmarnego domu.

Gość hęhęhh
gdzie można obejrzeć zdjecia ze ślubu, dajcie LINKA

Gość hęhęhh
coś nie tak z LINKIEM co mam zrobić aby na niego wejsć

Nom mi się też zdaje, że od Bartka to ona w końcu dostała jakieś uczucie - ciepło, miłośc itd. Teściowa jej mówiła, że Kaśka kocha Bartka miłością zaborczą - jest nawet o siostrę zazdrosna. A wiesz coś jeszcze? :P :P :P (wiem, że jestem okropna i mam zadatki na plotkarę.)

Ja oglądałam u nich na nk, ale już nie mają, Bartek skasował a Kaśce zablokowali.

Gość hęhęhh
ok weszłam, trzeba usunąć spacje

Gość też mama
"Bartek ważniejszy od dziecka"-ewidentny dowód a to ,że dziewczyna cierpiała na depresję poporodową,niestety nie leczona doprowadza do różnych skutków,a kto jej nie przeżył nie ma prawa się wypowiadać,bo nie zdaje sobie sprawy co człowiek czuje,to nie wymysł psychiatrów,to choroba,jednak nasze społeczeństwo przypina etykietki takim ludziom,nie szukają pomocy ,bo się wstydzą,każdy myśli ,że jak kobieta urodzi dziecko,to powinna życie za nie oddać,bywają różne scenariusze,nie mamy wpływu na to,że nasza psychika odmawia nam "posłuszeństwa"zostawieni samym sobie z narastającym problemem możemy pod wpływem tej paskudnej choroby zrobić różne tragiczne rzeczy,dla człowieka "zdrowego"wręcz niewyobrażalne i niemożliwe z punktu widzenia matki...

Gość sosnowiczaaaankaa
nie, nie wiem wcale wiele więcej niż inni :) nie mam żadnego bezpośredniego kontaktu z Bartkiem, Kasią czy ich rodzinami lub znajomymi. Depresja poporodowa to coś innego. Kasia po prostu nie czuła się przygotowana na macierzyństwo, od początku nie chciała być matką w związku z czym nie umiała pokochać dziecka.

Gość hęhęhh
Objawy depresji poporodowej Do najczęściej występujących objawów depresji poporodowej zalicza się: obniżenie nastroju, smutek i apatia, płaczliwość, zmęczenie, psychiczne wyczerpanie organizmu, zaburzenia snu (bezsenność lub skłonności do ciągłego spania), słaba koncentracja uwagi, poczucie beznadziejności i bezradności, strach przed zrobieniem krzywdy dziecku, brak zainteresowania dzieckiem, poczucie bezwartościowości, częste zmiany nastroju, nadmierna troska o zdrowie dziecka, brak zainteresowania partnerem i współżyciem, przygnębienie, zawroty głowy i szybkie oddychanie, myśli obsesyjne, natręctwa myślowe. CZYTAJ strach przed zrobieniem krzywdy dziecku , lub brak zainteresowania dzieckiem a co ZABÓJSTWO MA Z TYM WSPÓLNEGO< TJ EWIDENTNA CHĘĆ POZBYCIA SIE DZIECKA