Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

star69

Zaczynam chudnąć! Ktoś na doczepkę?

Polecane posty

Obecna waga 69. cel 60. Mam nadzieję, że jeśli będę tu rejestrować swoje postępy to będzie łatwiej:) zapraszam chętnych:)

Witaj, Ja też zaczęłam 22 dni temu od 69 kg, dołączam się. Cel - 50

ale cel masz dość wygórowany:) powodzenia:)

Jedyny właściwy, mam tylko 157 cm wzrostu, więc powinna ważyć od 50 - 53 kg. :)

szesziu jak to zrobiłaś tak szybko??? ja w tym tempie w miesiąc doszła bym do celu:)

star69 - stosuję dietę Dukana - bardzo polecam. Sama jestem zaskoczona jak na niej szybko lecą kg. Do tego jest na tyle przyjemna, że nie czuję abym stosowała jakąkolwiek dietę. Dzięki temu łatwiej będzie wytrwać :)

ja mam jakieś 165 cm. długo ważyłam ok.64 kg, ale po dzieciaczku trudno mi jakoś zostawić za sobą te kilka kg... w sumie to z tamtą wagą czułam się nieźle ale chcę ważyć 60:)

Ja ważyłam 53 kg właśnie, jeszcze jakieś 2 lata temu. Później nastąpiły "tłuste lata", i zaczęłam ważyć coraz więcej. Niestety nie napotkałam hamulca, bo nie było po mnie tak bardzo widać, że tyję. Dopiero przy 65 kg, ktoś w końcu zauważył, i powiedział grzecznie, że chyba powinnam "trochę schudnąć". Ale to jeszcze nie był ten moment niestety kiedy miałam w sobie dość motywacji (miałam w tamtym czasie trochę problemów), no i tak się zagalopowałam do 69 kg. Przy 69 kg przestałam się już całkiem mieścić w swoje spodnie i to był ten impuls, szkoda mi kupować nowe :D. No i dodatkowo mój facet też musi schudnąć, więc zaczęliśmy razem, i jakoś poszło.

Obawiam się, że skasują albo przeniosą ten temat, bo widzę, że się znalazł w "dyskusji ogólnej" a powinien w "dietach"

ja nie stosuję żadnej diety, ogólnie to zawsze jadłam mało, ale paliłam i waga trzymała się 55kg i poniżej, a teraz nie palę już 8 miesięcy i 9kg więcej:O😠 kupiłam na allegro Reduxil, taki spalacz tłuszczu, mam nadzieję, że pomoże. mi to się głównie na dupie, udach i brzuchu umiejscowił ten nadmiar, a i piersi niczego sobie teraz:P ale akurat ten dodatkowy tłuszczyk na piersiach mi nie przeszkadza:P

nie zaglądałam tu przez weekend, a widzę kilka nowych wpisów:) co do diety, to jakiejś specjalnej nie stosuję... staram się jeść mniej i przede wszystkim nie jeść na noc...dziś zaczęłam brać linea jako taki mały wspomagacz, ale nie wiem czy to coś da:) mam 11 miesięcznego synka i trochę mało czasu dla siebie, ale postanowiłam , że w tą sobotę pójdę w końcu na basen:) trochę ruch w wodzie też na pewno się przyda:) a waga przez weekend stoi w miejscu...

to jakaś dieta dukana...jeszcze o niej nie czytałam:) zaraz to pewnie zrobie bo te 6 kg.jest bardzo kuszące...:)

właśnie trochę poczytałam o tej diecie i aż się głodna zrobiłam:/ chyba nie wytrzymam i coś zjem:/

Gość ktoś :)
ja też :) waga 69 cel 57 :)

hej:) zaczęłam ćwiczyć na steperze i takim kole obrotowym:P nie wiem jak ono się nazywa:P ale mam ogromnego lenia no i niestety brzuszki też trzeba by zacząć robić, ale jakoś nie mogę się zmobilizować:P jem normalnie tak jak jadłam, zresztą zawsze jadłam mało, więc bez różnicy dla mnie, ale niestety nie mam już takiej przemiany materii jak w "młodości"😠😡

ja na ćwiczenia zwyczajnie nie mam siły:/ rano wstaję, z maluchem i nie pozwoli mi poćwiczyć, a wieczorem nie mam siły po całym dniu:/ może jak zrobi się cieplej to uda mi się przynajmniej na rowerze trochę pojeździć... no i moim postanowieniem jest ten basen...ale zobaczymy jak będzie w praktyce:)

star69- ja 3 lata temu urodziłam synka, w ciąży przytyłam 23 kg:O zrzuciłam je bez ćwiczeń, tylko karmiąc piersią 1,5 roku. waga stanęła na moich cudnych odwiecznych 55kg:) przestałam karmić, znowu zaczęłam palić...a potem mąż rzucił a ja poszłam w jego ślady, żeby jemu było raźniej no i w ciągu 8 miesięcy dorobiłam się 9 kg:( czasem już sobie myślę, że może wrócić do palenia, to wtedy schudnę, ale szkoda mi tych miesięcy bez smrodu....od którego w końcu się uwolniłam. mam nadzieję, że zacznę chudnąć i głupie myśli o fajkach nie będą mi zaprzątać myśli:)

Gość I like it !
Witajcie dziewczynki;-)mogę dołączyć?Mój cel to do kwietnia/maja zrzucić 5kg,zredukować cellulit;-)Dwa dni temu zaczęłam,jeżdze minimum godzine dziennie na rowerku stacjonarnym,kupiłam także elektryczną gabke do masażu aby zniwelować cellulit,waże 56 kg przy 165 cm wzrostu,chciałabym zrzucić troche brzucha i ud;-)

dziewczyny, a wy przytyłyście tak równomiernie czy tylko pewne partie ciała wam urosły?:P bo u mnie to uda, pupa i brzuch...tragedia:O