Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo-------anna

Czy warto? Do mam malutkich dzieci.

Polecane posty

Gość mlk
a czy te wszystkie rzeczy są ci faktycznie potrzebne? ja kupiłam -pościel(poszewki, prześcieradło i osłonkę szczebelków) plus rożek osobno i tyle.

Jeżeli wszystko z zestawu Ci się podoba i kupiłabyś również na sztuki w tej samej cenie, to warto. Ja nie brałam bo chciałam konkretnę pościel mieć, przybornik wolałam ze sztucznego towrzywa żeby się nie brudził a baldachim jak dla mnie niepotrzebny.

Gość tego łózeczka nie warto
kupowac. Ono jest z okleiny i ta okleina odlamuje się, odlupuje wygląda paskudnie. Jeszcze ci dziecko się tym udlawi jak bedzie starsze. Kup zwykle łóżeczko drewniane bez takich oklein bo to nie jest warte swojej ceny. Widziałam to na zywo i po prostu koszmar. A co do zestawów to i posciel i wszystko inne prócz baldachimu ci się rpzyda wiec moim zdaniemw arto. Komoda tez przydatna rzecz bo gdzies te ubranka dla dziecka trzymac musisz. Tylko poszukaj czegoś innego albo kup zwyklą komodę i najzwyklejsze łóżeczko za 100 zł bo to na prawde wielki bubel.

Przy pierwszym dziecku nakupowałam mnóstwo niekoniecznie potrzebnych rzeczy, przy drugim kupiłam: łóżeczko które można potem przerobić na tapczanik + materac, 2 ochraniacze, prześcieradła i płaską podusię. Ale pewnie są mamy, które sobie chwalą takie komplety.

Gość to jest bardzo fajne
bo jest z litego drewna bez zadnych oklein. Droższe ale na prawde nie bedziesz zalowac. Tamto z pierwszego twojego linka to po prostu bubel.

Gość Jo-------anna
dzięki. czyli patrzeć aby nie było z okleiną, może jeszcze jakieś przydatne rady?:)

Gość gość
Ja kiedyś zastanawiałam się również nad tym ale tak naprawdę połowa rzeczy tam jest zbędna :)

Gość rumianek dzbanek
Na początku ciąży też zastanawiałam się nad takimi zestawami. Ostatecznie kupiłam łóżeczko turystyczne z przewijakiem, bez żadnej pościeli. Będzie koc, ewentualnie jakaś poduszka i tyle mi wystarczy. Jak będzie potrzeba, to dokupię kołderkę.

Gość prawda jest ,ze
wiele rzeczy sie nie przyda.Baldachim ladnie wyglada ale zbiera kurz a to jest niezdrowe.ja mam lozeczko z ikei i jestem zadowolona,kupilam do niego biale ochroniacze,materac i przescieradla.Poscieli nie kupilam bo synek spi w spiworze.Za rok klupie mu normalne lozko i tu juz wiecej zainwestuje bo bedzie na pare lat.

ja za łóżeczko z szufladą zapłaciłam w kolorino 299 zł (na promcji było) a za zestaw: poduszka, kołdra, ochraniacz, baldachim ponad 200 zł więc myślę, że się opłaca.

a no i materac jeszcze dokupiłam za ok. 100zł