Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwdqwdqwddwqp

czy ładna dziewczyna może byc niesmiala?

Polecane posty

Gość qwdqwdqwddwqp

wg was? czy tylko te smiałe i towarzyskie sa za takie uważane? głupie pytanie ,ale znacie take osoby?

Gość znznzkjzln
może w 100%

Gość mala56
Oczywiscie ze tak,sporo moich kolezanek jest naprawde ladnych a mimo to nie sa pewne siebie

Gość dgryey54
Nieśmiałość to w dużym stopnie efekt nadopiekuńczego wychowywania, także jak najbardziej ładna dziewczyna może być nieśmiała.

Gość Może bo charakter
nie zalezy do wyglądu . są dziewczyny smiałe i nie ladne jak i niesmiałe i ladne i odrotnie zupełnie też jest to zależy od wielu czynnikow

Gość Może bo charakter
ale może wiecej tych smialych jest tez ładnych co wynika z tego ,ze są przewaznie chwalone i maja powodzenie wiec i wzrasta ich pewnosć siebie ,ale niektore mimo tego ,ze sie facetom podobaja zawsz beda ciche

Gość AniulaAniulaijiji
Tak, sama jestem ladna i niesmiala w 100%.

Gość AniulaAniulaijiji
i nie wazne ile razy ktos mi powie jaka ja to jestem sliczna, ja po prostu w to nie wierze i dalej jestem niesmiala :))

Gość gość
Wiem jak to jest być nieśmiałą.Uważam że wynosi się to z domu. Rodzicę często mnie krytykowali,obrażali, co z czasem przerodziło się w niską samoocene, mała pewnosc siebie i nieśmiałosc. Tak jak wcześniej AniulaAniulaijiji napisała, słysząc nawet komplement od kogoś Ja w niego nie wierzę. Mimo iż wielu mężczyzn ogląda się za mną to i tak dalej jestem sama.

Gość gość
Moja koleżanka jest przepiękną blondynką, dosłownie każdy na nią zwraca uwagę, ma mnóstwo adoratorów, a jest tak nieśmiała, delikatna i wrażliwa, że aż nikt nie może pojąć, że np. miała jednego chłopaka, że całowała się tylko z jednym. To w sumie urocze jak facet choćby w pubie ją podrywa, a ona cała się rumieni i spuszcza wzrok ;) Dziewczyna łamie stereotypy nie tylko nieśmiałością, ale też faktem, że jest bardzo mądra i wykształcona. Trzeba ją dobrze poznać, bo na pierwszy rzut oka - seksowna blondyna.