Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula2323

DERMATOLOG !!

Polecane posty

Gość Paula2323

Witajcie kobietki, czy możecie polecić mi bardzo dobrego Dermatologa najlepiej w woj.Lubelskim (albo południowa część woj. Mazowieckiego). Z góry dziękuję za propozycję ;)

dermatolodzy to najwięksi oszusci, beda dawac leki ktore cie przy tym dermatologu zatrzymaja na lata@@!!!! a kazda wizyta pewnie 100zl dlatego polecam dermatologa z ubezpieczenia. zalatwi problem szybko bo ma napiete terminy. powaznie mowie. lepiej zaczekac miesiac czy dwa w kolejce i miec pewnoesc ze cie nie wychuja. prywatni demratolodzy to w 99% naciągacze

Gość kukakaracza...:
zgadzam się z kimś po wyżej:D

Gość Paula2323
Tak właśnie też tego doświadczyłam dlatego chciałam zmienić swojego lekarza ponieważ miałam 2 bolesne zabiegi które zamiast mi pomóc to pogorszyły sprawę a w sumie zapłaciłam 280zł i jeszcze przepisała mi antybiotyk który już nie powinnam brać, wykupiłam go na miesiąc za 100zł a mogłam go brać tylko przez tydzień bo już mi weszła z nowym i silniejszym lekiem za 200zł na miesiąc ;/

Gość c rauai
co ci dolega

Gość kukakaracza...:
jak z ze znamionami , pieprzykami to tylko prościutko do chirurga onkologa.

Gość Paula2323
mam 16 lat i już od 3 lat niestety problemy ze skórą ale nigdy nie było tak źle jak jest teraz ;/ chodziłam do dermatologa i zawsze pomagały antybiotyki i maści z grupy tetracykliny ale tym razem jest to bardziej poważne. Wszystko zaczęło się ok 6 grudnia 2011 roku; na początku było tylko czoło więc 13 grudnia pojechałam do mojej pani dermatolog na I zabieg kwasami; jednak po zabiegu krostki przeniosły się również na policzki i brodę; 13 stycznia miałam już II zabieg również u tej samej pani doktor oraz przepisała mi Tetralysal (który wcześniej jeszcze brałam przez miesiąc i tylko mi osłabił organizm a problem nie zniknął) , Epiduo i Oxycord i dała skierowanie na badania krwi; 25 stycznia byłam na kolejnej wizycie u pani doktor po czym przepisała mi Izotek który zaczęłam brać od 29 stycznia. natomiast od 26 stycznia zaczęłam brać tabletki hormonalne Diane 35, które przepisała mi pani ginekolog. Twarz wygląda strasznie !!! Są to stany zapalne i guzy na brodzie policzkach i czole oraz przy nosie które powodują że moja twarz jest spuchnięta i oszpecona ;/ W sumie biorę Izotek dopiero 12 dni 2x dziennie ale poprawa nadal nie jest zbyt widoczna. Czy podczas tego leczenia pogę chodzić na zabiegi laserem ?? czy myszę po prostu czekać aż lek zacznie mi pomagać i wpadać w depresję bo wszyscy się na mnie patrzą jakby nigdy nie mieli syfa na twarzy !!

tak i na kontrole bedziesz czekal po pół roku :D uuuaaa teraz ty widzisz we wszsyskich prywatnych dermatologach oszustwo ale zydow w tvnie nie widzisz:D