Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciaa1990

włosy doczepiane clip in

Polecane posty

Gość kiciaa1990

Cześć dziewczyny. Mam taki problem, że swoje włosy strasznie popaliłam rozjaśnianiem, są teraz krótkie, bardzo mi się przerzadziły;/ nie mogę już na siebie patrzeć w lusterku, marzę o długich, pięknych włosach.Wiem, że zanim swoje zapuszczę i doprowadzę do dobrego stanu sporo czasu minie... Niestety jestem bardzo niecierpliwa i zamierzam kupić sobie włosy doczepiane metoda clip in i je dopinać dopóki moje nie urosną. Chciałabym, żebyście mi doradził, z jakiej firmy polecacie itd. Miałam już jeden taki zestaw, niestety mniej więcej po miesiącu włosy nadawały się do kosza. Strasznie się plątały, po przyczepieniu robiły mi się kołtuny i musiałam je nom stop czesać, dosłownie co 10 min wpadało się przeczesać bo tak się kosmaciły. Kupiłam je na allegro, wydawały mi się spoko i sprawdzone, ponieważ moja przyjaciółka też takie miała tylko brązowe, a ja jasny blond. Jej są do dziś super, nie kosmacą się, a ma jej już prawie rok. Moje po miesiącu były już do wywalenia. Nie wiem czemu z moimi tak się dzieje, wydaje mi się ze dbałam o nie tak jak powinnam. Czy może ma znaczenie kolor? Że moje są blond, a jej brązowe? Proszę o prawdy