Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renatka20

napisac do tej ****** ?!!!

Polecane posty

Gość Renatka20

mój facet miał mnie zawieźć w pewne miejsce ale zepsuł mu się samochód ,wziął z kolegę,a ten przyjechał z koleżanka jakaś idiotka małolatka piętnastoletnia ,cwaniara ,sprzeczałam się z chłopakiem bo byłam zła a ta gówniara ''O boże jakie pretensje !!'tak do mnie,nie znając mnie ,sytuacji tak się wtrąciła do dorosłych ludzi,tak mnie wkurzyła ze zastanawiam się czy coś jej nie powiedzieć !!miałam krzyknąć 'to chyba nie twoja sprawa?!' ale facet do mnie cicho cicho !przemądrzale gimgowno!!

jesteś tak samo głupia jak ona, więc tak, napisz do niej

Gość Renatka20
?ja ?!!!niby czemu

Gość różowa Ms
a ta małolata to niby kto to był? siostra twojego czy tego kolegi siostra lub laska?

Gość Renatka20
chyba jakas przyaciolka tego kumpla nie wiem ale taka farbowana ,ohyda

Gość różowa Ms
trzebabyło nic sie nie odzywać do tej gówniary,tylko załatwić swoje,a potem wspomnieć swojemu chłopakowi,żeby na drugi raz zwrócił jej uwage żeby zamknęła gębe jak dorośli rozmawiają

Gość Renatka20
racja ale on nie chcial nic mowic !!

Gość ale się usmiałam
trzeba byłó jej powiedzieć a chuj cie obchodzą moje emocje, pisać do 15 nastki? co chcesz jej napisać ?Przecież to iq ma jak ameba

sądząc z nicka, to Ty masz 20 lat, czyli niewiele więcej, więc już się tak nie nadymaj, wielce dorosła. a może ta uwaga o pretensjach była słuszna, tego się nie dowiemy :)

Gość Gównosław reaktywacja
I czego się czepiajta autorki? Jak zwykłe czepianie się autora na porządku dziennym.To ,że ma 20 obok loginu to jeszcze nic nie znaczy.A ta gówniara bez kultury niech się nie wpycha między czyjes rozmowy.

Gość różowa Ms
nie pisz do niej żebyś sie czasem nie cofnęła do jej poziomu,a tak wogóle anyżówka *--5 lat różnicy to bardzo dużo;)🖐️

no właśnie 5 lat różnicy to nie 2

Gość Renatka20
aleona sie ma za taka boska ,cyniczna i wredna ,kretynka

a o co się kłóciliście?

Gość różowa Ms
renatka20 teraz wszystkie nastolatki za takie sie mają,co to nie one,jakie to one nie dorosłe...:) poczekajmy jeszcze te pare lat jak bedzie w naszym wieku i przyjdzie jej do roboty wypierdalać bo nie bedzie co do gara włożyć,wygląd nie bedzie juz taki ważny:D ja mam kuzynke w tym wieku to nie lubie z nią rozmawiać bo jest po prostu dla mnie jeszcze dziecinna,na poziomie szkoła-dom-zabawa,przez 5 lat światopogląd może sie zmienić o 360*,wogóle to niezależnie od wieku-nikt nie powinien sie wpitalać w rozmowe jak jego to nie dotyczy bo to jest po prostu NIE KULTURALNE

Gość Renatka20
masz racje ,ale jakos jestem taka poirytowana

Gość Renatka20
ale chyba bez sensu pisanie do niej czy jakies komantarze prawda?

Gość różowa Ms
mnie też ta kuzynka irytuje i wqrwia ale ja na gnoja nie zwracam uwagi,jak dyskutuje to z dorosłymi,i o wiele starszymi ode mnie,bo są mądrzejsi i wiedzą już na czym życie polega,nie przejmuj sie opiniami jakichś dzieci:classic_cool:pozdro

o kurde! alez ty dorosla jestes :o sama mowisz ze sprzeczaliscie sie o glupoty widocznie uznala, ze niepotrzebnie masz do niego pretensje i tyle nie rozpaczaj tak

Gość Renatka20
i chciala sie mu podlizac ,jak to taka mala kurewka ,ze to ja jestem zla potwierdzic