Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem roztrzesiona

Kto ogladal film ; I spit on your grave? poryczalam sie po scenie gwalt

Polecane posty

Gość jestem roztrzesiona

po dwoch minutach wylaczylam bo na wymioty mnie wzielo, faceci to kanalie kto widzial scene gwalktu z monica belucci niech nie oglada tego filmu bo tu scena jest 400 razy gorsza nie moge dojsc do siebie po tym filmie od 4 dni

Gość rfegrg
obejrzyj sobie film o tytule baise moi, to dopiero hardkor :classic_cool:

Gość ja to ogladalam
chyba jestes bardzo wrazliwa. Sceny gwaltu faktycznie nie byly fajne, ale obejrzalam to normalnie. To tylko film.

no scena gwaltu nie nalezy do ekscytujacych ale pozniejsza zemsta dziewczyny jest niczego sobie i warta obejrzenia :classic_cool:

Gość jestem roztrzesiona
wrazliwa? czytam fora rozne i nie ma osoby ktora nie bylaby wstrzasnieta po tym filmie, nawet faceci pisza ze film byl straszny

To po co oglądasz takie filmy? Ja automatycznie odrzucam filmy z takimi scenami, nie czytam książek w których takie są, bo dla mnie to najobrzydliwsza rzecz na świecie. Mogę czytać i oglądać najbardziej brutalne sceny morderstw, tortur, ale przy gwałcie wymiękam. Od razu mi niedobrze.

Gość ja to ogladalam
ja nie jestem wstrzasnieta. Nie podobala mi sie scena gwaltu, bylam zniesmaczona, ale nie wstrzasnieta. Tak, jestes wrazliwa wedlug mnie, bo poplakalas sie na filmie, ktory byl zwykla fikcja. W dodatku jak dla mnie historia moooocno naciagana.

Gość nhjhk
ok film byl fikcja ale od razu wlacza sie myslenie ze w zyciu realnym wlasnie takie gwalty maja miejsce nieraz sie czyta o grupowym gwaltach ktore koncza sie prawie smiercia

Gość ja to ogladalam
chociaz nic chyba nie pobije reakcji mojej kolezanki. Ogladala ten film ze swoim facetem i skwitowala po scenie gwaltu "tak myslalam ze ja w dupe ktos wyrucha, dzis to jest dosc modne":D