Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała ale słodziutkaaa

ale nudy :(

Polecane posty

malunia :D:D grunt o dobrze sie rozgrzac i mrozy nam nie beda straszne :classic_cool::D jestem ZA!:P

Apokalipsa nadchodzi.:/ Jak to mówili, pod cycka się zmieścisz.

Nowy w mieście widzę cię. I pozdrawiam serdecznie i miło. A tak to.

Nowy w mieście wzruszylo mnie twoje wyznanie....wrrrrr.... qrrrde....glodna jestem:O

Idźmy dalej Wrona. Duży, ciepły cycek z dużym, twardym sutkiem i jędrną skórą? Nie skusisz się? Przecież gra wstępna jest tym od czego zaczynasz się podniecać. Czy nie? Nie reflektujesz gier?

Jeśli kogoś to interesuje to właśnie za chwile zleci się tu całe elitełłe całego F8. Oczywiście bez gwiazd "inaczej", bo by sobie tu kłaki z głów powyrywały. :P

fev, to miało uśpić Twoją czujność, bo do czasu jak nie zdradziłaś swojej potrzeby zaspokojenia głodu, byłaś czujna jak ważka. :) Teraz.... jestem spokojniejszy. :D I nawet Tobie mogę pojechać, jak przyjdzie mi taki kaprys do głowy ;) :P :P

juz zamowilam flammen kuchen....jam jam :D

To było "olanie" kontrolowane :( Malunia Nigdy bowiem Twoje posty nie są ignorowane. :) Tylko za bardzo Cię ostatnimi czasy rozpieszczałem, że wręcz sam odniosłem wrażenie, że się wręcz narzucam. :( Co jest nie do przyjęcia, bo z pełnym szacunkiem, ale do Ciebie jest mi dalej, niż bliżej. :(

dlaczego te wszystkie nicki sa bez zdjec?!!..chcialabym realnie zobaczyc buzie i sobie potem wyobrazic takiego jednego z zrgim jak te baciki w zebach przynosza....to by bylo dopiero atrakcyj e!!...no nie??!!:P ta swiadomosc ze po drugiej stronie monitora dana osoba sie nakreca...a tak?....ciuciubabka..

jeden z drugim....mialo byc:O

wronełłe a ja potrafie.....lubie byc wyuzdana dama.... ale lubie tez byc qrva oddajaca sie z najwyzsza miloscia...