Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dunwaldia

Jak ja bym chciała, aby Tuska dopadł jakiś rak

Polecane posty

Gość dunwaldia

Jak powiadają "Pan Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy". Mam nadzieję że niebawem sprowadzi on na dyktatora żałosnego premiera Donalda Tuska jakieś poważne choróbsko, najlepiej nowotwór :) Niech zachoruje na raka np jelita grubego!! Z tego się już nie wychodzi, wprost przeciwnie - umiera się w męczarniach, nie ma ratunku. A dzięki chemioterapii wylecą mu chociaż te rude żałosne kłaki. Bóg szanuje KATOLIKÓW, a takich ludzi jak Tusk nigdy nie rozgrzesza, dlatego powinien sprowadzić na niego poważne choróbsko Nooo a jak zachoruje i będzie niezdolny do rządzenia, to Polska w końcu odetchnie i stanie się zupełnie innym krajem! :)

Bzdury piszesz:P.Ja znam kilkanaście metod na nowotwory:P.O wiele gorsza jest choroba popromienna jak jest dawka z 10 razy większa od śmiertelnej-z tego raczej nikt żywy by nie wyszedł:P.

Gość Tusk do domu
Nie zycz drugiemu co tobie nie miłe.

Gość 1345345
Obojętne co, ale niech go coś rozpierdzieli!!!!!!!

Gość Tusk do domu
Najlepiej zeby zrezygnował noo ale tam wiekszosc baranów wiec ja bym prosiła o nowy rzad ale składajacy sie z mniejszej ilosci ludzi, inteligentynych ludzi a nie kurna pacanów.

Gość złe mysli wracaja, uwazaj, bo
bardzo prawdopodobne, ze sam zachorujesz. Trzeba byc ostatnia kanalia,zeby wyrazac takie zyczenia, a kanalie predzej czy pózniej dopadnie nieszcescie- tak juz w swiecie bywa

Gość zycze Tuskowi duzo zdrowia
i cierpliwosci do takich baranow jak wy.

Gość jjjjjkjkjkjjkj
a najlepsze jest to że nie ważne co sie Tuskowi stanie albo co zrobi a Kaczyński i tak nie wygra:D

Gość aslkj
Na pal z nim!!!! Albo na stos!!!!! Albo na sybir wywieźć!!!!

Gość duma narodu to ja
Za to jak działa na niekorzyść naszego państwa rozstrzelać, a ciało rzucić wilkom na pożarcie!

Gość walic rzad
Przeciez ta cała wrogosc kaczynskiego do tuska i odwrotnie jest wykreowana po to by podzielić Polske, żey polacy sie nie zjednoczyli, nie widzisz tego ? Oni w najlepsze popija sobie driny i nabiajaj sie z nas wszytskich.

Gość RANBO
Ludzie otwórzcie w końcu oczy!!! Nie dajcie się ruchać tuskowi bez mydła!!! Pie***lić rząd tuska i resztę chołoty!

Gość 2343345
Wyj***ć Komorowskiego z pałacu prezydenckiego, utopić razem z Tuskiem w Wiśle. Jedyna nadzieja dla naszego narodu.

Gość dddddccccccce
potraficie tylko gadac i przed kompem kazdy madry pfff