Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferfregre

Problem zsuwającego się napletka w różnych okolicznościach

Polecane posty

Gość ferfregre

Penis jak wiadomo ociera się o bieliznę, czasami powodując dyskomfort właścicielowi, gdyż zsuwający się napletek odsłania wrażliwą żołądź. Czy z tym problemem jestem sam i coś ze mną nie tak, czy problem dotyczy również innch. Kobiety - Wasi faceci nie skarżą się na coś takiego?

Ja noszę zwykłe majtki a nie bokserki, nie mam takiego problemu. No chyba że coś mnie podnieci, to wtedy jakoś ukradkiem albo w WC, muszę Jaśka ułożyć tak, żeby było wygodnie mi i jemu. :)

Gość Guuuuru
tez nie nosze bokserek - tam to juz w ogole by sie dzialo... no wlasnie wc... ale nie zawsze jest do niego dostep, a panien w skapych strojach jeszcze troche i bedzie przybywac, a nie wszedzie da sie wejsc do toalety (idac ulica na przyklad). Dziwnie wyglada jak ide sobie, ide, a tu nagle zmieniam krok i ide jak poparzony, bo wlasnie mi sie napletek zsunal... dobrze, ze chociaz nie jestem sam z problemem i inni wiedza o co mi chodzi, bo mialem wrazenie, ze nikt nie ma takiego problemu - przynejmniej nie zaobserwowalem jest na to jakas rada?

Gość Guuuuru
probowalem i z tym... ;) ale i tak nie skutkuje czasami napletek sie tak ulozy, ze trzeba zlapac za koncowke skory i po prostu mocno ja pociagnac, zeby pokryl cala zoladz - zsuwajac zaslania tylko polowe w stanie wzwodu, a jak pociagne za koncowke, to zasloni cala praktycznie... to wszystko, to takie polsrodki... moze cos, co spowoduje obkurczenie koncowki napletka, zeby sam tak bez powodu nie zsuwal sie juz sam nie wiem, ale czasem to dokucza mocno... dzisiaj bylismy w restauracji z nowo poznana laska, no i pora wstawac... oczywiscie podczas wstawania jako ze byl lekko nabrzmialy, zsunal sie... i wez teraz czlowieku spedz milo droge powrotna...

Gość Guuuuru
...no nie bardzo... 3 minuty wczesniej stamtad wrocilem... nie chce, zeby laska sobie pomyslala, ze jestem nie wyzyty i co chwila sobie chodze ulzyc...

Albo zawsze możesz udać wariata na bezczelnego. Pakujesz łapę w spodnie poprawiasz i mówisz z uśmiechem że spałeś dzisiaj na sianie i jakieś źdźbło ci się zaplątało. Oczywiście z uśmiechem na ustach. Przecież nie jesteście dziećmi a to całkiem normalne zachowanie że trzeba czasem małego poprawić. Tyle że może nie chcieć podać Ci ręki później :)

Gość hahhaahah
nie wiedziałam, że chłopacy mają takie problemy :D współczuję bólu, ale myślę, że ci przejdzie, jak będziesz starszy, do tego czasu musisz się przemęczyć ile masz lat?

Gość phiiii
a ja cały czas chodzę ze zsuniętym i jakoś żyję :)

Gość Guuuuru
no... rozmawiamy o konkretnej sytuacji, a posobnych sytuacji jest cala masa... najgorzej jest wlasnie w sytuacjach, kiedy wstac, a nasz przyjaciel juz lekko lub co gorsza bardzo mocno stoi lat mam okolo 30, wiec jesli mialoby sie ustabilizowac, to juz by to nastapilo wlasnie nie wiem, czy wszyscy maja taki problem - jestem wlasnie w trakcie ustalania ;)

Gość jjhgfrdtfyg
aaaaaaaaa to dlatego mój facet jak dostaje bokserki w prezencie to średnio się cieszy coś tam jojczy że niewygodne a ja nie wiem o co mu chodziło :D

Gość jjhgfrdtfyg
czy was naprawde na ulicy tak mocno podniecają dziewczyny że potrafi wam stanąć ? Wow zaskakujecie mnie, mi jak facet nie zrobi striptizu to nie ma szans na podniecenie się tylko dlatego że jest np. umięsniony a że w polsce mało umięśnionych to tym bardziej problemu nie mam :P

Gość Guuuuru
heh... problem jest nieco inny, niz to, czy masz problem z podnieceniem, czy nie i ze twoj men jest umiesniony ;) ale przyjelismy do wiadomosci ;) no jest to problem powazny i to wlasnie wbrew pozorom!

Gość Guuuuru
a dziewczyny podniecaja, tym bardziej jak pokazuja prawie gola dupe, albo cycki jak melony

Gość jjhgfrdtfyg
hah no to mną się nikt nie podnieca bo ja cycki mam prawie niewidoczne ale dobrze wiedzieć :P

Gość Guuuuru
mozesz kogos podniecac czyms innym - nie przejmu sie - jestes kobieta, wiec zawsze znajdzie sie argument... zeby zoladz wylazl z napleta...

Ale czasem wzwód następuje nawet bez bodźców zewnętrznych: coś sobie przypomnisz , skojarzysz, jakiś ucisk na małego i zaczyna rosnąć nawet bez naszej zgody.

Gość jjhgfrdtfyg
najbardziej erotyczną sytuację przeżyłam jak chłopak który kładł asfalt nie chciał żebym sobie buty zabrudziła to wziął mnie na ręce, tylko że jego jedna dłoń znalazła się chyba tam gdzie nei powinna a że miałam sukienkę ... no mniejsza z tym wtedy jemu z pewnością coś wylazło a mi się od razu zrobiło mokro :P

Gość jjhgfrdtfyg
a co w tym złego to jest przecież bardzo podniecające :)

Gość kocham was
kocham was faceci, bez wzgledu czy wam stoja czy leza

W sumie to naturalna zdrowa reakcja. Ale wpojona nam moralność każe nam się czuć winnymi za to że nie panujemy nad instynktami. Jednej kobiecie zaimponuje że facetowi gotuje sie w spodniach na jej widok a druga pomyśli że ma do czynienia z ruchaczem wszystkiego co nie ucieka na drzewo.

Gość jjhgfrdtfyg
nie sądzę :) każdej kobiecie to się spodoba, może jedna na 100 będzie miała jakieś ale, ale kto by się tym przejmować :)

Gość jjhgfrdtfyg
*przejmował :)

Gość kocham was
dokładnie, to, że wam stoi dla mnie to jest znak ze jestem podniecajaca

Gość Tomek 123
latem to mi prawie cały czas stoi kiedy gdzieś po mieście się kręcę, chodzę w bokserkach i wcale i to nie przeszkadza, ciężko się nie podniecać patrząc na sexy ubrane laski najciekawsza sytuacja jaka mi przychodzi to pani koło 30-stki spacerującą po pasażu w centrum handlowym w sukience prawie do ziemi, z umiarkowanym dekoldem i odkrytymi plecami, pod tą sukienką miała tylko stringi które ledwie zakrywały jej muszelkę( bo praktycznie nic poza nią) a cała sukienka była gładka zwiewna i wykonana z tak przeźroczystego materiału (jedwab jakiś wyjatkowo prześwitujący) że było widać po prostu wszystko jak na talerzu, tak sie zastanawiam do czego porównać ten materiał , to było coś w stylu letniej sukni szalu lub czegoś co kobiety na plaży zakładają na bikini (no to w ramach ozdoby a nie stroju) wtedy napletek mi nic nie zakrywał tak jak jej suknia i wcale mi to nie przeszkadzało

Gość TakiJedenMen
moze jestes obrzezany?? bo ja sobie nie wyobrazam