Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VanillaLight

list Bartka do Kasi, widzieliście ?

Polecane posty

Gość ucekajacaneapolka
mój mąż też się wczoraj śmiał jak ich oglądał :( no bo sorry ale to juz sie zrobilo zabawne

Gość fiolka173
tez takie mysli mi chodza po glowie... nagłosnic mała rzecz, by ludzkosc zapomnala o wiekszych

Gość dredy na kalcie
Nie zapomi najcie, że on jest LIKANINEM (podobne do lenina:D:D)

Gość fiolka173
trace sie;d ktory temat poruszamy?

Gość hahahaha.....
dredy na kalcie "Widział ktoś osttnio Tuska?? Nie Bo korzystająć z waszego oburzenia za łątwia swoje sprawy" O Chryste :D Ja pierdziele, przeciez kretynstwo w tym kraju osiagnelo juz szczyty :D Co jedna to lepsza kretynka i idiotka :D

Gość dredy na kalcie
A ty co Haha? Z jakiegoś biura poselskiego skrobiesz?:)

Gość dredy na kalcie
Jest wiele przesłanek potwierdzających teorię spiskową. Np jakim cudem eks detektyw rutkowski przejąłcałe dochodzenie w tej sprawie a bidna policja jak te pizdy siedziałą i swe oburzenie wyraziłą dopiero 'po rozwiązaniu" sprawy...hahahaha:P "

Gość fiolka173
haha nie powiedział dlaczego my som idioci... niech sie sprecyzuje

Gość dredy na kalcie
no som my idioci bo sie wpieprzamy w sprawy nas przerastające,,,,jezu ale mam kaca...

Gość fiolka173
dredy .. to se kefira wypij:) bedzie po kacu.. a potem piwko

Gość dredy na kalcie
no many

Gość hahahaha.....
z głównej kwatery iluminatów na księżycu leszczyku :classic_cool:

Gość Gjgjgjgjgjgjgjgjgjgj
Wklejcie cala tresc tego listu

Gość Raquel
"ale obiecaj mi że tego nie zrobisz bo, jeżeli pójdę tam z tobą to nie wiem czy się odnajdziemy". Chodzi o samobójstwo, wy nie myslicie?! Was bawi ta tragedia, to rozrywka?!

Gość judytalowa
moj chlopak tez mi powiedzial ze tak mnie kocha ze tez by mi wybaczyl wiec ten bartek jest pewnie za nia tak glupi jak moj facet

Gość mili vanilli
A próg już przesłuchali ? są jakieś wiadomości dlaczego tak się wystawiał ?

Gość mmkkm
"ale obiecaj mi że tego nie zrobisz bo, jeżeli pójdę tam z tobą to nie wiem czy się odnajdziemy". tu chodzilo o klamstwo i oszustwo a nie zeby obiecala ze nie wypadnie jej przypadkiem kolejne dziecko

Gość mili vanilli
to wszystko jest bardzo popierdolone facet stracił dziecko a w gazecie publikuje list do żony w pierdlu , w jakim celu i po co ? czy to nie jest nazbyt osobisty temat ? będzie konferencja co Bartek chciał w liście przekazać . Myślicie że Kaśka powinna być na pogrzebie Madzi ? razem będą świętować swoją ofiarę

Gość Raquel
Wasze wypowiedzi to obraz naszego społeczeństwa. Zawistne, lubiace patrzeć na upadek drugiego człowieka, by móc skopać leżącego. Dlatego tak wielka ogl. programow typu 'Dlaczego ja? " Zdrady, i inne historie, ogladacie i czujecie sie lepsi... Co za ludzie.

Gość hjyuikl
to jest tak niesmaczne jak tylko być może

Gość Raquel
A co do "podzielenia sie" listem w gazecie, na stronie tej gazety on pokazuje ten list, a "sprytni" dziennikarze powiekszyli tekst i cytują tu, to jest właśnie brak moralności tych ludzi, bo to nie jest tak że on napisał dał im tekst on stoi z nim i z pewnej odległosci go pokazuje. Ale brukowce mają takie metody.

Gość mikikun
Przypadek z Sosnowca dzięki prostackim mediom i ich mało refleksyjnym twórcom zamienił się w show. A śmierć dziecka i postępowanie jego rodziców zostało zamienione w psychospołeczny kicz pasujący do różowej koszuli i ciemnych okularów Rutkowskiego, który „rozwala rozmówcę jak i do TVN-owskiej dyskusji dwóch kobiet, profesorów socjologii, zastanawiających się czy istnieje instynkt macierzyński - pisze Aleksander Nalaskowski.

Gość nie ma tam tego zdania
"ale obiecaj mi że tego nie zrobisz bo, jeżeli pójdę tam z tobą to nie wiem czy się odnajdziemy" Gdzie tam jest takie zdanie? czytam ten list ,ten ze zdjecia i nie widze tam czegos takiego

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
musisz skopiować i odwrócić, na tej kartce do góry nogami jest to zdanie wy mówicie że społeczeństwo chore :) to chyba oni są nienormalni ! Robili z ludzi idiotów przez kilkanaście dni ! Cała Polska szukała dziecka i nie tylko Polska ! Potem zaczęli ujawniać nagrania z ukrytych kamer, robić konferencje, udzielać wywiadów i dzielić sie wszystkimi rodzinnymi brudami, Bartek nawet pozuje do zdjęć przy grobie i upublicznia list a wy macie pretensje do ludzi ??? Ktoś im pokazuje to komentują chyba nie ?!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nie wyjdzie z aresztu jest info

Gość loserka z 1987
ja tam widze bledy ortograficzne, np "z moim tatom" :O:O:O:O:O