Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda26

Widziałyście wczoraj w Uwadze reakcję ojca Madzi na jej smierć??

Polecane posty

Gość nie jedzcie tak po niej
za udzielenie pomocy też będzie wyrok , mój szwagier dostanie , jeden chuj , wolę nie robić nic ,

Ojć jakaś Ty groźna... ciekawe, czy faktycznie byś ją rozk'''wiła tą całą prokuraturę :) :D

Gość nie jedzcie tak po niej
niestey nie mam takie możliwości nie mieszkam w rodzinnym miescie, a mama mi powiedziałą po dwłóch tygodniahc, moge sie tylko powkurwiac i jechac na pogrzeb nic mi nie zostało , bo nie chcieli mi mówić , co prawda ja tez ma wezwanie do prokuratury na 17 tego ale wale ich w ryj chuja mnie zobaczą , niech mnie szukaja do usranej smierci moga mi skoczyc

Gość wy chyba naprawde nie macie
sie czym podniecac?:O Ja rozumiem poszukiwania, zastanawianie sie wtedy czy mala sie odnajdzie, potem szok, ze matka miala w tym udzial. Ok ludzie to przezywali, bo wszystko zaczelo tak sie szybko zmieniac, coraz to nowsze informacje itd. Ale teraz sie zastanowcie, ze to co wypisujecie dziecku zycia nie przewroci, a wasza pisanina nie zmieni zadnej decyzji sadu, policja nie zacznie nikogo podejrzewac dzieki wam. Moze warto dac sobie juz spokoj z tym tematem i zajac mysli czym innym? Ja u niektorych to wyczuwam jakas niezdrowa podniete pisania o tym, a moze bylo tak... a na pewno to bylo... Po co to piszecie? Bo jesli nie z braku wlasnego zycia, zainteresowan to...? Niech mi to ktos racjonalnie wyjasni.

Gość juz jest po sprawie
no pewnie Rutek przeciął wezęł gordyjski więcej nikogo nie zatryzmają, nikt już nic nie zmieni, Kaśka sie zamknęła w sobie i koniec sprawy, dzięki Panu R spporawa zakońćzyła sie spektakularnym sukcesem wspłwinny nigdy nie odpowie amen

Gość ddddd32222
tak szczerze mysle ze lepiej że teraz Katarzyna zabija swoje dziecko niz by miala kilka lat je katowac i znecac sie psychicznie nad corką,az wreszcie dziecko by umarlo z zakatowania ,a tak czesto bywa