Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxzcxzxxzcxczxc

Ile skrzydełek na trzy osoby?

Polecane posty

Gość cxzcxzxxzcxczxc

Czy kilogram wystarczy, czy to będzie za mało? Poza tym chcę kupić 3 podudzia.

Gość cxzcxzxxzcxczxc
:P

Gość mili vanilli
potrafisz liczyć do trzech to zrób to jeszcze trzy razy i ci wyjdzie ile ,skąd mam wiedzieć ile wpieprzasz jak ważysz 100 kilo to więcej ode mnie jakie kretyńskie pytanie

Gość kozabrzoza
no jak ile 3 osoby to 3 skrzydełka poste...

Gość gumkałorbiy
trzy na głowę.

Gość cxzcxzxxzcxczxc
Jak zwykle na Kafeterii pojawiło się chamstwo. Pytanie nie jest kretyńskie. A gdybym wpierdalała tyle co ty, to bym na pewno zaznaczyła w pierwszym poście :P Zastanawiam się po prostu ile kupić. Nie wiem, czy np po 10 sztuk na osobę. Wtedy wychodzi 30-35 (wolę kupić więcej niż mniej), ale nie wiem ile waży tyle sztuk skrzydełek, kilogram czy wiecej

jeśli jeszcze te podudzia to ja bym kupiła po dwa skrzydełka na głowę czyli 6.ale z doświadczenia wiem że zawsze zostaje :) ludzie różnie jedzą ja np .nie zmieściłabym tyle może nawet nie zmieściłabym samego podudzia :P zależy też jak duże są :D

Gość hahaahahhahaha
"3 osoby to 3 skrzydełka" Kto by się tym najadł? :D Hahahaha wiesz w ogóle jak wyglądają skrzydełka z kurczaka?

ach i pytanie zasadnicze to ma być obiad? czy takie wolne siedzenie przez tv i gadka szmatka o wszystkim i tak cały dzień np.?

Gość kup 3 kg tyle wchodzi na duza
blache z piekarnika. Jak ci cos zostanie to przeciez mozesz odgrzac w mikrofali.

Gość mili vanilli
pytanie jest kretyński kto ma wiedzieć ile zjesz , zadaj pytanie odpowiednio to dostaniesz odpowiedz : ile sztuk skrzydełek wchodzi na kilogram ? ok 12 szt. więc masz po 4 i 3 podudzia

Gość przeciez na skrzydełkach
prawie co mięsa nie ma :o U mnie są zazwyczaj po 4-5 skrzydełek na osobe, z tym że ja robię w panierce więc wychodzą jakby większe :p Ale jak będzie jeszcze po jednym podudziu to myślę ze po jednym skrzydełku lub 2 wystarczy... Nie wiem ile jecie :p Ja np zapcham sie 2 samymi skrzydełkami plus jednym ziemniakiem ale ja jem mało, za to domownicy lubia sobie pojeść :)

do hahaha... a ty wiesz jak wyglądają podudzia? ja ostatnio kupiłam takie że jeden ważył ok 400 gr . wielkość też jest bardzo ważna

Gość biedak z POlski
dwa skrzydełka na osobe wystarczy chyba że wpierdalacie jak świnie to i 4 będzie za malo :O

Gość cxzcxzxxzcxczxc
Proszę się nie sugerować tymi podudziami, najwyżej zostaną na kolejny dzień, a dziś chodzi głównie o skrzydełka ;)

Gość cxzcxzxxzcxczxc
"pytanie jest kretyński kto ma wiedzieć ile zjesz , zadaj pytanie odpowiednio to dostaniesz odpowiedz : " To dopiero kretyńskie pytanie. Przecież nie wszystko waży tyle samo mądralo :P :D

Gość cxzcxzxxzcxczxc
Dobra, kupię więc 20 sztuk, wyjdzie z tego 40 części skrzydełek i powinno być ok.

Gość kkkiiikkkaaa
2 skrzydełka na łeb to żenująco mało:) Kasy nie masz chyba i dlatego tyle wam musi starczyć. Moim zdaniem 5 na osobę będzie ok, przecież w jednym jest mięsa na dwa kęsy.

Moim zdaniem po 4 na osobę bo jeśli ktoś będzie głodny to wiadomo że skrzydełkiem się nie naje.

Gość mili vanilli
40 części skrzydełek -- :P jak się postarasz to ci 60 wyjdzie jak ty to chcesz dzielić tak jak w KFC ?

Gość cxzcxzxxzcxczxc
Tak, tak jak w KFC

Gość cxzcxzxxzcxczxc
Tak, tak jak w KFC

Gość big koopa
Ja na obiad jem max 3-4 skrzydelka :o Wy wpierdalacie po 10 i pozniej placzecie ze tyjecie :o

Gość cxzcxzxxzcxczxc
Ja bym chciała przytyć :) Niestety narazie nie jest mi dane

ja bym liczyla minimum po 5-6 skrzydelek na glowe, po pierwsze skrzydelka nie maja prawie mieasa, a po drugie sa bardzo tanie,w iec mozesz ich kupic nawet dwa kilo :-O :-O