Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfdfdvfd

jestem chyba powaznie chora, jak powiedzieć rodzicom to dla nich bedzie cios

Polecane posty

Gość asdfdfdvfd
wiem ze będzie coraz gorzej i nie bede umiała odwagi umierać, ja martwie się o moich rodziców nie wiem jak im to powiedzieć, bo mają inne rzeczy na głowie, nie mma sumienia zaburzać ich normalnego świata

Gość asdfdfdvfd
nie będe miała odwagi umierać a wiem że bedzie coraz gorzej, mam wsiąść teraz telefon i zadzownic do mamy? nie mam sumienia zaburzać ich normalnego świata :(

Gość annia.....................
Weż przestań pierdzielić.Może powiedz co Cię naprawdę boli ,albo jakie masz objawy choroby. Jakaś dziwna jesteś .

najpierw zadzwon do lekarza, albo po prostu powiedz w koncu co ci jest

nie, tępa dzido, nie musisz braŚĆ telefonu i burzyć ich spokoju, bo od choroby psychicznej, jeszcze nikt w dwa dni nie zjechał :o

ile mozna prosic, tlumaczyc.. masz 22 lata a zachowujesz sie jak gówniara

Gość asdfdfdvfd
nie powiem objawów bo sie boje

Gość pitulinka
Tak sobie mysle, ze dziewczyna sie nudzi...tak, wez telefon i zadzwon do mamy i powiedz jej, ze umierasz, a jak spyta na co , to powiedz, ze jeszcze sobie tego nie wymyslilas....

Gość bambiska
UUUU, ty lepiej dzwon i trumne zamawiaj, bo widze, ze jestes w stanie krytycznym....nie powiem, bo sie boje...dobre hehehe

Gość annia.....................
Moim zdaniem ,nie jestes w ogóle chora. Tylko nas nakrecasz.

Gość fred werner-blashka
to jeszcze nic ja u siebie zdiagnozowałem białaczkę pourazową przetokę mózgu i kiłę środkowego palca lewej nogi jakby tego było mało koleżanka w pracy wykryła u mnie mikropenis i narkolepsję ale nie tracę nadziei że dostanę rentę :classic_cool:

no tak lepiej sobie wmawiac nabawic sie nerwicy czu innego ustrojstwa dołowac sie zegnac ze swiatem niz po prostu spytac czy pewne obiawy moga sygnalizowac cos zlego, dziewczyno. rece opadają

Gość coraz więcej hipochondryczek
wszystkie hipochondryczki z forum mają około 20 lat, ja to wiążę z nadopiekuńczością rodziców i problemem z dostosowaniem się do grupy rówieśniczej, gdy laska nie radzi sobie na studiach lub w pracy nagle zapada na dziwaczne śmiertelne zapewne choroby

Gość madziuniaaa74222
Witam. Mam problem. Od pewnego czasu zaczełam biegac. I kiedy biegam to mam silny ból po lewej stronie tak obok żołądka trzustki. Lub poprostu kiedy szybciej ide takie bóle się zdarzają. Dodam że mam 15lat. To niby kolka ale 10000000 razy silniejsza. Co to może być?

Gość fred werner-blashka
madziunia mam to samo to ciąża wątrobowa :(

madziunia a cwiczysz oprócz tego? wyginasz? przeginasz? mozliwe ze sie usunęłaś przypadkiem, żebro za żebro ci zaszło, miałam tak. Do rozmasowania.

Gość madziuniaaa74222
To nie wątroba ponieważ mnie boli po lewej stronie. Tak ćwicze. Mnie to już boli od listopada 2010r.

i nic z tym nie robiłaś?? ja na twoim miejscu znalazłabym znajomego masazyste, na wszelki wypadek zeby sprawdzil czy wszystko ok, od kregoslupa tez rozne bole promieniują, boli cie pod zebrami, na wylot?

Gość madziuniaaa74222
Boli mnie w miejscu mniej wiecej gdzie jest żołądek. To napewno nie żebra. To jest tak gdzies obok pępka kolo żołądka cos takiego. Nic z tym nie robiłam poniewaz to mnie boli tylko jak biegam. Ale na wf to jest uciążliwe. Chcesz biegac a nie możesz...

Gość do autorki....
taaa jasne mój ojciec średnio co 2 miesiące ma białaczkę, rok temu miał złośliwego raka kości i przerzuty do płuc i do prostaty, pięc lat temu miał guzki na tarczycy, a gdzies z dziesięc lat temu raka mózgu..... aha zapomniałam miał mieć jeszcze nadżerki w żołądki i wadę wzroku (okulary kupione oczywiście) nie wiem czy jeszcze istnieją takie badania, których by jeszcze nie mail) wiesz jak się nazywa twoja choroba? HIPOCHONDRIA i na to się lecz.................

Gość Zamaskowany Muchacho
Bawia mnie serdecznie wszyscy ktorzy krzycza ze autorka jest hipohondryczka podczas gdy ewidentnie trolluje :D Pierwsze 5 osob jeszcze rozumiem ale pozniej? pffff

Gość do autorki....
aha - a przez takich świrów jak ty autorko tylko cierpią bliscy, jak ktos im wmawia ze umiera, choć wyniki normalne i nic nie ma. nie zawracaj dupy swoim rodzicom. ja wiem co to znaczy jak ci ojciec pierdoli ze nikt go nie rozumie, wszyscy sie z niego śmieją, a "tylko on zna prawdę" ze niedługo umrze i wszyscy są głupi, a najbardziej to juz lekarze, a tylko on wie co mu jest!!!

Gość agacia30
najpierw idz do lekarza, bo nie potrzebnie rodzicom bedziesz głowe zawracac, od swojego urojenia rodziców wpędzisz w chorobe a nie siebie temat załozony bezsensu:) powiedz rodzicom normalnie chyba jestem chora ale nie wiem na co moze na ciąże może na raka

Bóle ostre, kłujące, nasilające się podczas ruchów Są to często nerwobóle, które pojawiają się w przebiegu chorób rdzenia kręgowego, korzeni nerwowych i nerwów międzyżebrowych. Ich przyczyną najczęściej jest stan zapalny nerwu. Czasem nerwoból może zostać wywołany przez gwałtowny ruch tułowia lub niewielki uraz. W miejscu nerwobólu skóra jest bolesna przy dotyku. Na nerwoból można polecić dostępny bez recepty paracetamol, ibuprofen albo naproksen. Kłucie pod żebrami Czasem u osób zdrowych, zwłaszcza młodych, pojawia się w czasie wysiłku fizycznego krótkotrwały ostry ból w okolicy jednego z łuków żebrowych, zwłaszcza po jedzeniu. Wystarczy jednak zrobić krótką przerwę na odpoczynek, a ból przechodzi samoistnie. Ból ten wywołany jest obkurczaniem się jelit, w których zmniejsza się przepływ krwi w trakcie wysiłku fizycznego na rzecz pracujących mięśni. Kłucie nie wymaga leczenia, a jedynie zachowania 1-2 godzinnej przerwy w wysiłku fizycznym po posiłku.

Gość fdwjknjk;nkl;
:B :8

Gość fdwjknjk;nkl;
:S

Gość fdwjknjk;nkl;
:-D B-) 8-)

Gość fdwjknjk;nkl;
B)

Gość madziuniaaa74222
No to kłucie pod żebrami się zgadza. Ale racja musze robic przerwyy po takim wysiłku nie co dłuższe poniewaz jak odrazu zaczne biec to bol powraca.

Gość madziuniaaa74222
Zresztą to i to się zgadza