Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [oj2[]4hj42p-j

zapuscilam sie przez rok czasu a bylam taka ladna

Polecane posty

Gość [oj2[]4hj42p-j

przytylam 12 kilo obcielam dlugie do pasa wlosy zbladlam-wczesniej solarium i zaprzestalam mocniejszego make upu acha odrazu powodzenie u facetow spadlo o 100% ciekawe doswiadczenie

Gość kopiuj wklej :D
nie zalamalo cie to ?:D

nadrobisz ,schudniesz tylko musisz sie wziąść na siebie .Solarium zawsze możesz iśc:) a włosy nie tylko długie wyglądają atrakcyjnie (fajne ścięcie i kolorek )

Gość DDDeeeeeee
dobrze,że zrezygnowałaś z solarium i mocnego makijażu. Schudniesz i będzie dobrze.

Gość [oj2[]4hj42p-j
nie bo to bylo po dlugiej chorobie dzisiaj jest lepiej i chudne ale fakt ze mezczyzni to takie plytkie stworzenia to brak slow:o

Gość [oj2[]4hj42p-j
do solarium nie chodze i raczej nie pojde biore silne leki teraz wiec nie powinnam

Gość DDDeeeeeee
Ja też się zaniedbałam ale życie mi się zawaliło i pod presją tych wszystkich problemów nie miałam czasu dla siebie ale to się zmieni niedługo :-)

Gość DDDeeeeeee
Tyle,że jakoś na uwadze innych facetów mi mnie zależy bo mam już (chyba) tego jedynego ale masz racje. A i jeszcze zmieniłam kolor włosów z blond na ciemny i ginę w tłumie,dziwne to trochę :-)

Gość prawdziwy facet 1988
od razu plytkie 🖐️ a skad niby maja wiedziec, ze chorowalas, masz to wypisane na czole ? na pierwszy rzut oka pewnie wygladasz na zaniedbana grubaske

Gość śmeich na sali/??
ale ściemiara tak tak..najpierw piszesz że sie "zapusciłaś" rozumiesz co znaczy to słowo? ze sie obzerałas.....a potem piszesz ze bylas chora...tak tak...kazda laska jak przytyje to potem zwala na chorobę a choroba ta sie nazywa:obżarstwem!

Gość [oj2[]4hj42p-j
to moze zle napisalam ze zapuscilam ale wygladam jak zapuszczona

Gość kazdy lubi to lubi
nie wszyscy mezczyzi tacy sa- ja bylam najfajniejsza laska w szkole, jak nie w miescie :) Zachorowalam, przytylam i naprawd ebylo nieciekawie jakis czas, a moj mezczyzbna byz caly czas przy mnie i mowil mi jak bardzo jesem piekna. Dzieki niemu nie wpadlam w depresje :) Kocham Go nad zycie za to :)

Gość lemarki
mam takie same doswiadczenia. NIgdy nie chodzilam co prawda na solarium, ale jak bylam 5kg szczuplejsza, wrecz chuda, mocniej sie malowalam, nosilam zawsze obcasy i dopasowane ubrania, to mialam powodzenie jak cholera. Teraz czesciej stawiam na wygode (co nie znaczy ze chodze w dresach), nie latam jak szalona w szpilkach caly dzien, maluje sie delikatnie i powodzenie spadlo tak o 70%, a na zapuszczona nie wygladam. I niech mi ktos powie, ze faceci patrza na wnetrze:D

Gość [oj2[]4hj42p-j
ale on juz cie kochal;) wiec wyglad byl mniej istotny ale na sam poczatek ewidentnie grubaska odpada dzisiaj mam 71 kilo i zle mi ale chudne

Gość ujyikol
masz hcv?

Gość [oj2[]4hj42p-j
nie:o mowie ze juz zdrowa jestem

Gość ujyikol
śmeich na sali/?? pierdolisz jak potluczony. wspolczuje ze masz tak plytkie myslenie. to dlatego ze masz niskie IQ.

Gość lelumpolelummorkolelum
71 kg i chudniesz :O ? ja pierrrdole to ile ty wczesniej wazylas :o

Gość [oj2[]4hj42p-j
59

Gość ujyikol
a tak mi sie z tym solarium skojarzylo i braniem lekow. zbadaj sobie hormony i kortyzol.

Gość kazdy lubi to lubi
Powiem ci, ze nie do konca jest jak mowisz. U innych facetow na brak zaintersowania tez nie narzekalam. Musisz uwierzyc w siebie, zadbaj o siebie troszke i uwierz, ze jestes sexy. Kiedy w to uwierzysz, twoja aparycja sie zmieni, a co za tym idzie bedzie sz inaczej postrzegana przez otoczenie. Wierz mi, wiem co mowie ;) Ps. Wazylam wiecej niz ty :) Trzymaj sie cieplutko :) :*

Gość kopiuj wklej :D
nie chce was martwic ale takie tycie i chudniecie zle wplywa na skore :o bo musi sie ona rozciagac i zwezac i potem zostaja zmarchy 🖐️

Gość [oj2[]4hj42p-j
no zle na pewno ale coz zrobic

Gość jutro tez jest przeciez day
AUTORKO ILE MASZ WZROSTU?

Gość Tauthorka
166