Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssdwdwqddqw

moj facet jest przeciw walentynkom

Polecane posty

Gość dssdwdwqddqw

bo powiedział ,ze to dzien jak każdy inny ,a to kmercyjne świeto ze stanow i on nie bedzie do tego reki przykładał ,a miłośc trzeba sobie okazywac nie tylko w tym dniu

Gość ollaA.
Masz mądrego faceta.

Gość dssdwdwqddqw
no nie wiem czy takiego madrego bo co jest złego zeby chociaż sobie prezenty dac na walentynki ,albo pojechać na wycieczke

Gość TakaSobieIdealnaJa
Mój facet też był przeciwny, ale powiedział, że będziemy ten obchodzić jeśli mi zależy :), trzeba iść w związku na kompromisy :)

Gość ciesz sie glu[polku
fajny facet ,takiego ze swieca szukac moj tam samo uwaza a obdarza mnie miloscia kazdego dnia, w zeszlym roku walentynek nie obchodzilismy ale miesiac pozniej od tak znienacka zabral mnie na weekend do spa, co kilka miesiecy takie niespodzianki mi roni i nigdy nie wiem kiedy dokladnie:)

Gość ollaA.
Oczywiście, że nie ma w tym nic złego. A mądry jest dlatego, że widzi ściemę speców od handlu i marketingu, którzy rozpropagowali w ciągu ostatnich 20 lat te" śwęto"

Gość noami..
zgadzam sie z twoim facetem. dla mnie walentynki nie istnieja. Żeby nie było - mam męza i dzieci :-P

Gość a mój facet zawsze chce obchod
ić wlaentynki .. nie rozumiem jak można nie lubić

Gość noami..
Moze zacznijmy od tego, po ile macie lat - po 15??? Bo tylko dla takich małolatów moze to byc atrakcyjne "święto". Dlaczego akurat 14 lutego mam dać facetowi pluszowe serce, zjesc z nim kolacje w restauracji i pojsc do kina????

Gość TakaSobieIdealnaJa
zagłosowałam, jak Twój kot tak szeroko "paszczę" otworzył? :P

Gość noami..
Nie widzę powodu, dla którego w ogóle miałabym dla niego xcokolwiek robić, to faceci powinni nas nosić na rękach, a nie my latać z językiem na brodzie 14 lutego w poszukiwaniu jakiś tandetnych pluszaków !!!!

No to ja mam takie zdanie jak ma Twoj facet, a moj przez 5 lat mial podobne, a w tym roku cos mu odbilo i sie domaga Walentynek. Szok.

W jednym napewno ma rację. Że uczucia i miłość powinno się okazywać na codzień. Gdyż nie same Walentynki świadczą o uczuciach ale w dzień powszedni. Oczywiście w tem dniu powinien też pamiętać o tobie!!

Gość haku
to jes dzień murarza wale tynki

Gość beznadziejne święto
komercja, komercja , komercja. nie obchodzę. a kwiaty żonie daję bez okazji, a nie bo "14 lutego". skasować definitywnie to pseudoświęto. durrni amerykanie.

Gość kakadduu
Jaaaasne, świetny facet, potrafi powtarzać frazesy. I kończy się na dumnym haśle: "miłość sobie trzeba okazywać codziennie" - a jak to wygląda w realu? Okazuje tę miłość? Czy raczej jest tak, ze jak ON chce seksu, to ty masz mu to dać i to cały romantyzm?

Gość jupiiiiii
a pro po tych walentynek to jaki macie pomysł na prezent dziewczyny dla swojego faceta bo ja kompletnie nie wiem co mam mu kupić

Gość Eowyn
Jasne, że miłość trzeba okazywać codziennie. Ale mam wrażenie, że ludzie chcą być na siłę alternatywni negując Walentynki. Człowiek już jest taką istotą, która potrzebuje świąt, specjalnych dni itp. Wyobrażacie sobie jakby to było, gdyby skasować wszystkie święta? A że komercha narasta wokół każdego możliwego święta, to inna bajka. Tylko że nikt wam nie każe kupować pluszowych serduszek etc.

Gość tomsonmnk
TakaSobieIdealnaJa i Dyskutant ogólny: to podczas ziewania otworzył tak swoją 'paszczę' hehe ;]