Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość portale randkowe

czemu nie odpisuje?

Polecane posty

Gość portale randkowe

Założyłem konto na jednym z profili randkowych. Uzupełniłem profil, ale bez zamieszczenia zdjęcia (jakoś nie mogę się przekonać). Spodobała mi się jedna z dziewczyn. Napisałem wiadomość, w której wyraziłem chęć Jej poznania -zero odpowiedzi ! No dobrze pomyślałem, że może nie ma abonamentu wykupionego i nie może mi odpisać, więc wysłałem wiadomość na skrzynkę mailową - i zero odpowiedzi !. Czy może być odstraszona tym, że nie zamieściłem zdjęcia? Nie znam obyczajów panujących na takich portalach, nie wiem czemu nie odpisuje. Przecież mogłaby kulturalnie napisać, że nie jest zainteresowana i normalnie zrozumiałbym. Czy takie zachowanie to normalka na takich portalach? Macie jakieś doświadczenia?

Gość hitsezonu
a jak facet umawia się, później chce być w kontakcie a później też się nie odzywa to co? jak wy nas traktujecie tak my was :P

Gość portale randkowe
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka

Gość nie przejmuj sie, to normalne
zapukaj gdzie indziej, w końcu się uda, pozdrawiam

A wiesz, że może być 15 rożnych powodów że się nie odzywa?

Gość verbener
Portale randkowe = strata czasu i pieniędzy, a przy okazji nerwów:P

Gość może być tym odstraszona
jak najbardziej.

Gość portale randkowe
czemu tak sądzicie?

Czesc fiku. Oczywiscie, masz racje, bylem nieprecyzjny. Powinienem napisac "co najmniej 15". Dziekuje za korekte :)

Gość portale randkowe
Jakie to mogą być powody w takim razie? Może mi pomożecie?

może nie sprawdzała maila może leży w szpitalu w stanei krtycznym może poszła na randke z innym i czeka z odpowiediza bo kreci z innym ... a na serio: najpewniej nie podoba się jej twój opis, twoja wiadomosc/ twoj mail i nie chce jej sie dopisywac ja nie muszę człowieka widizeć by wiedizeć że mi się nei spodoba

Teoretyczne powody, nie odpowiada : - bo zapomiala haslo do maila - do ludzi bez zdjecia - bo jest na wczasach - bo nie ma pod reką internetu - bo jest chora - bo wlasnie kogoś poznala i nie chce flirtowac z 2/3 na raz - bo pomyliła się i podala bledny email ... Rozumiesz? Założyłeś że ona DOSTAŁA i PRZECZYTAŁĄ tego maila. Skąd taka pewność?

Jacku proste ząłozenei, jeśli podała w profilu maila do kontaktu, to po to by się z nią kontaktować

Gość portale randkowe
Na pewno dostała - bo pokazało mi się, że odebrała te wiadomości. Poza tym na portalu była zalogowana później, więc na pewno te wiadomości odczytała

Gość Eowyn
Pewnie nie podoba jej się to, że nie masz zdjęcia. Albo sama wiadomość też nie była zachęcająca. Wklej co napisałeś, to ocenimy :p

Gość portale randkowe
Tego maila to troszkę inaczej zdobyłem, znalazłem ją na fb i tam był mail... Teraz zobaczyłem, że na fb już go ukryła. Kurde ale mogłaby po prostu odpisać, że nie jest zainteresowana i zrozumiałbym. Wkurza mnie po prostu takie olewanie. Marnuję czas na pięknego maila a Ona milczy i zero najmniejszej odpowiedzi. Ech...

Skąd sugestie że jej się nie podoba jak nie ma zdjęcia? Jezu, brak jednej odpowiedzi i już dołowanie się. Ja wysyłam do znajomych maile i odpowiada mi ok 10-20 %. Ludzie są zajęci swoimi sprawami ... nie ma obowiązku odpowiedzi na maile. Takie czasu ...

Gość portale randkowe
Tego czy się podobam, nie można powiedzieć, bo nie widziała mnie

Gość Eowyn
Albo po prostu w tym samym czasie napisało do niej 50ciu innych facetów i nie chce jej się każdemu odpisywać, odezwała się tylko do tego który jej się spodobał :p

Gość portale randkowe
nie psychol, po prostu mi się spodobała :) bywa nie,

można powiedzieć, ty mi się nei podobasz i chocbys nie wiem jak wygladal neis podobasz mi sie :O ona tez pewnei nei ejst głupia

Gość portale randkowe
muszę zmykać, zajrzę wieczorem

Gość andromedaaa
co to za pojebany zwyczaj z tym 'nei' zamiast nie? :O

Gość łysoll
dziewczyny na takich portalach są pojebane daj sobie spokój kolego !