Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktylkopytam

czy to normalne, że mama narzeczonego wysyła mu na walentynki życzenia?

Polecane posty

Gość taktylkopytam

i to jeszcze o sensie, że miłość do matki jest jedyna

Gość drtyhk
no niby to święto miłości a nie powidziane ze tylko dla par! Swięto zakochany a mama moze być w dziecku zakochana ale myśle ze tak jest tylko na początku... ale nie,nie uwazam ze to normalne

Gość dorosła!!!1
Czy twoje pytanie wynika z czegoś jeszcze?? tzn czy jego matka jest zaborcza, nie akceptuje tego że ma dziewczynę , kontekst może być różny??

Gość taktylkopytam
być może wynika, chyba trudno jej zaakceptować, że syn ma 30 lat i chce mieć swoje życie... wiem, że potrafi powiedzieć, że ja czegoś nie dopilnowałam, albo nie zrobiłam...ponadto, gdy mój Z. wyjeżdża do pracy ( na kilka m-cy), potrafi przez ten czas się nie odezwać ani razu

E tam - ja corce wyslalam kartke na walentynki i sie bardzo ucieszyla (szczegolnie, ze byla to zrobiona wlasnorecznie przeze mnie kartka :D :P).

przecież to nie tylko święto zakochanych, ale także tych którzy kochają po prostu. Więc każdy "wyraz" miłości w tym dniu jest jak najbardziej ok. Czy dla rodziców, czy dla ich dzieci, małżonków czy kogokolwiek innego, kogo darzymy sympatia. Nie widzę w tym nic dziwnego

Gość amerykańskim zwyczajem
Walentynki i zwyczaj życzeń jest rodem z Ameryki, stantąd ten zwyczaj. I zgodnie z amerykańskimi zwyczajami...życzenia się składa wszystkim bliskim i znajomym, a nie tylko partnerowi erotycznemu. A więc matki dzieciom, dzieci matkom i ojcom, ciociom , siostrom, babciom , dziadkom, sąsiadkom, i innym bliskim znajomym...wszystkim którzy są w pozytywnym sensie jakoś bliscy, a ukochanemu czy ukochanej składa się szczególne miłosne wyznania....taki zwyczaj. Więc zamiast się błaźnić nieobyciem , a o nieobyciu ze zwyczajami świadczy to że uważasz składanie walentynkowych życzeń wyłącznie między zakochanymi...........lepiej nie afiszuj się z taką nieznajomościa obyczajów św, Walentego. Ten zwyczaj Walentynek został zapożyczony z USAzaledwie około może 20 lat temu, więc tylko to cię tłumaczy z nieznajomości obcego w końcu obyczaju. A że matka mówi o wyjątkowości miłości macierzyńskiej...to chyba oczywiste. I nie zapominaj że miłość macierzyńska różni się od miłości erotycznej, i nie ma z nią nic wspólnego, a jednak nawet nauka uzasadnia jej wyższość , . Jest czymś innym, i nie bądź zazdrosna o tego rodzaju miłość, tak będziesz mieć do swoich dzieci kiedyś ale nigdy do partnera erotycznego.

Gość mamusia synusia!
żałuje ze juz nie może mu obciagnąć, ha ha ha zboczona baba.

Gość buhahahalec
dla mnie dziwne