Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arteuy323

Dziewczyny po co zakladacie konta na sympatii skoro zadna z was

Polecane posty

Gość arteuy323

nie odpisuje na wiadomosci ??

Gość pan bugaj
dla podreperowania własnego ego

Gość pan bugaj
dla podreperowania własnego ego

Gość widocznie Tobie nie odpisują
a fajnym facetom na pewno :p

Gość teegyr
a pomyslales z enie maja wykupionego abonamentu albo z eejstes paskudny? lub bez foty?

Gość arteuy323
paskudny nie jestem. Z wygladu jestem calkiem ok jetsem po prostu niesmialy a Wy pewnie nie lubicie takich nudziarzy

Gość teegyr
to zalezy jak niesmialy jestes....i nudny...

Gość arteuy323
dziewczyny a jakiej tresci wiadomosc musialybyscie otrzymac zebe na nia odpisac ? tak przykladowo :)

Gość arteuy323
witaj Może się, poznamy i spotkamy, Jestem39letnim, optymistą, choć życie dało mi, w, kości, nie, tracę wiary w ludzi, Ciesze się każdym kolejnym, dniem. Jestem, romantyk, bez nałogów, lubię kino i, dobra, książkę uwielbiam, gotować, znak, wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel513873488odp, grałem,we filmie, oglądaj jutro, kiedy Będzie lepiej, kiedy chcesz to się spotkamy ok odp. sms pa.jako statysta kiedy się poznamy ok sms odpisz ok odpisz sms gdzie i której, spotkanie pasuje ODP,Jak Słońce co dzień ogrzewa Ziemię, Tak chciałbym zawsze móc dbać o Ciebie... W Twych oczach widzieć szczęścia promienie, W uśmiechu Twoim wiosny westchnienie... Ty jesteś moim Skarbem Największym, I moich westchnień obiektem wiecznym! Kocham Cię Bardzo, Kocham szalenie I wiem, że nigdy tego nie zmienię Mariusz, tel513873488

Gość teegyr
matko masakra, nie odpisalabym na to nigdy. desperackie od razu wszystko wywalone. \to ma byc byle jak rzucony tekst, cos ciekawego, inteligentnego, byle nie proste hej jak sie masz, jak masz na imie,hej chce cie poznac itp zenada

Gość :o:o:o:o leeeeeeeeee
:D :D

Gość nie odpisałabym na taki
anons

Gość ewwwwwa222
Miałam kiedys przez kilka tygodni profil na takim portalu wiec podziele sie doswiadczeniami. Dostawałam dziennie ok 20 wiadomosci, kasowałam do razu wszelkiej masci desperackie i infantylne wierszyki, wiadomosci rozsyłane hurtem, wiadomosci od facetow starszych + 10 lat oraz "hej"/hej, co tam/hej poznajmy się/hej, to moj nr gg, telefonu, napisz/hej, sliczna jestes/hej spotkajmy się" A najbardziej mnie rozkładał podryw "hej, co robisz":D No kurva , piore gacie a w miedzy czasie sprawdzam poczte na portalu randkowym. Miałam na swoim profilu sporo napisane o sobie, o tym kogo szukam, co lubie a czego nie lubie w facetach, o swoich zainteresowaniach. Jesli facet tego wogole nie przeczytał albo nie wiedział co zrobic z przeczytanymi informacjami tzn nie potrafil sie do niczego odniesć w wiadomosci to po cholere ja miałam odpisywac? Na miłe, osobiste i inteligentne wiadomosci odpisywałam zawsze, chocby krotkim podziekowaniem za wiadomosc jesli rozwoju znajomosci nie brałam pod uwage