Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przesladowana

Jestem Przesladaowana

Polecane posty

Gość przesladowana

W mojej klasie jest chłopak co mi okropnie dokucza. Mam go juz totalnie odstać i nie wiem co z tym zrobić. Twierdzi ze mnie kocha. Krzyczy do mnie na lekcjach żeby mu sie oddała czasem mnie wyzywa nauczyciele nie reagują. Ośmiesza mnie publiczne. Najgorsze jest to ze jest lidem klasowym i wszyscy go słuchają. Ludzie zaczęli się ode mnie odwracać. Mam już dosyc śmieją sie ze mnie. ;( A on sam powiedział ze da mi spokój jak sie z nim prześpię. Mam dosyc tego ;( NIe wiem co robić klasa stanie po jego stronie. Ciągle słyszę tylko że on chce sexu mowi o tym wulgarnie. ;(

Gość przesladowana
laska w męskiej toalecie mu nie wystarczyła:(

Gość mój psychol
zgłoś gnojka na policji, mina mu zrzednie :)

Gość strojna
nie masz starszego brata ? ku7zyna ? kolegi ? ojaca ?

Gość Ganta
Naślij na niego kogoś. Idź na policję. Zmień klasę. Idź do dyrektora, opowiedz o tej sytuacji i zmień klasę. Obij mu ryj bejsbolem.

ja jestem przesladowana na forum, ale przez moja cudowna urode, pieniadze i wiare, ale cóz. Te wszystkie zalety niemile widziane wsrod nieudaczników

Gość przesladowana
NIc mu nie mogę zrobić jak na niego na skaże on powie ze żartował i ja sie nie znam na żartach wykręci sie jestem pewna. Nie mam nikogo kto by mu cos zrobił. Nikt się nie che mieszać ;(

Gość przesladowana
NIe chce zmieniać klasy bo bardzo pasują mi przedmioty rozszerzone do matury które tutaj są. Chce zeby to on się przeniósł

Gość zostać twoją sex zabawką
W żaden sposób się nie wykręci,będzie mieć sprawę przed Sądem Rodzinnym,przyjdz do szkoły z Policją,nauczycielom nie reagującym na jego zachowanie też mina zrzędnie

Gość przesladowana
on sie nie moze pogodzić z tym ze go olałam i dlatego mi9 tak rozwala zycie. Co mogę zrobić?? Czy to podchodzi pod molestowanie?? albo stalikng??

Gość Spostrzegawcza pomarańcza
Powiedz po takich zaczepkach na lekcji że nie życzysz sobie by nauczyciel udawał że NIE SŁYSZY tego, a tępaki bez rozumu powielały jego zachowania, zrób z tym porządek bo taki idiota zgwałci cie na oczach popieprzonej klasy i nikt nie zareaguje jak było ze Anną!!!!!

Gość ruzia fruzia dolatuzia
nagraj idiotę i idź na policję

Gość Mrs Brovary
NIc mu nie mogę zrobić jak na niego na skaże on powie ze żartował i ja sie nie znam na żartach to nie są żarty akceptowalne i jak mu odmalujesz przy całej klasie policzek w rewanżu za taki żart to bądź pewna, że następnym razem 5 razy się zastanowi zanim sobie pozwoli na tego typu "żarty" Niestety, jedni mają w sobie szacunek do kobiet a innych należy go nauczyć :) A nauka przyswajalna jest najlepiej w formie zrozumiałej przez ucznia. Czyli w jego przypadku - w skrajnie chamskiej formie :)

Gość przesladowana
próbowałam mu przywlaić w twarz ale mi sie nie udało bo ma dobry refleks i duzo siły ;( NIc sie nie da mu zrobic ;(

Gość Mrs Brovary
nie... on własnie liczy na to, że nic się nie da zrobić :D Policzek może byc też werbalny, więc popracuj nad ciętą ripostą, ale taką któraby mu w piety poszła... Póki walczysz jestes zwycięzcą mała :classic_cool:

Gość przesladowana
Nawet jak mu cos odpowiem to i tak jego koledzy sie ze mnie śmieja ;(

Gość Mrs Brovary
Nawet jak mu cos odpowiem to i tak jego koledzy sie ze mnie śmieja ;( To walnij im coś w stylu: ale klaka ( od klakiera czyli przyklaskiwacza) chłopcom mózgi do majtek spłynęły i jedyne co jeszcze potrafią to przyklaskiwac chamskiemu zboczeńcowi :D No to juz ferajna fiutki na ławki i porównamy wasze mózgi :classic_cool: