Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 10, 2012 polak pracuje w europie !!! jedynie finowie i francuzi wcześniej średnio przechodzą na emeryturę. u nas nad wisłą jest 1242352334 zawodów gdzie jest wcześniejsza emerytura. ale nawet mimo to polak średnio przechodzi na emeryturę w wieku 56,8 a np na zachodzie pare lat póżniej. nawet w krajach postsowieckich ludzie pracują dłużej. u nas jak tylko jest możliwość od razu idą na emeryture... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 10, 2012 http://bi.gazeta.pl/im/2/9216/m9216422.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 10, 2012 http://static1.money.pl/i/a/212/196820.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 10, 2012 http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28485/wiek-emerytalny-w-europie.jpeg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfchjvbnfcghjb Napisano Luty 10, 2012 spadaj brzydalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbulwersowana Katarzyna Napisano Luty 10, 2012 Pierdolisz pasztecie jak potłuczony, wyjdź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 10, 2012 co pierdole. taka jest prawda:D możecie sobie sprawdzić jak nie wierzycie a nie się bulwersujecie od razu:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dreeeeeeddddd Napisano Luty 10, 2012 Ale za to godzinowo jesteśmy w czołówce ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 10, 2012 to również prawda:) czyli jednocześnie pracujemy najwięcej ale najkrócej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ... .. . . . ... Napisano Luty 10, 2012 Do której godziny jesteś dzisiaj na forum? Mam dla Ciebie :twarde dowody" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfchjvbnfcghjb Napisano Luty 10, 2012 A TERAZ SPIERDALAJ CHUJU dalej wstawiasz swojej dziewczyny cycki po forum?:O Ciota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dreeeeeeddddd Napisano Luty 10, 2012 No trochę to takie posrane. Gdzieś czytałam,że pracujemy prawie tyle co skośnodupcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dreeeeeeddddd Napisano Luty 10, 2012 Roczny, przeciętny czas pracy w wybranych krajach OECD w 2009 roku: Korea Południowa: 2074 godzin, Rosja: 2016 Polska: 2015 Czechy: 1879 Grecja: 1777 Japonia: 1733 Kraje OECD: 1652 Hiszpania: 1615 Irlandia: 1470 Niemcy: 1309 Holandia: 12800 Ło coś takiego znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfchjvbnfcghjb Napisano Luty 10, 2012 skosnodupcy ahahaha:D:D:D:D:D niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 10, 2012 ale o co sie wkurwiacie?:D napisalem nieprawdę?:O u nas jest bardzo dużo zawodów uprzywilejowanych jesli chodzi o wcześniejsza emeryturę i dlatego mamy taką niską średnią... tylko francuzi i finowie wcześniej przechodza na emeryturę średnio. a jednocześnie jak wyżej wklejono pracujemy rocznie baaaardzo dużo godzin:D ale dla systemu emerytalnego (którego moim zdaniem w ogóle nie powinno być - pracujesz, odkladasz sobie, masz na starość, a nie ze na siłę ponad 800zl na zus:/) to jest gigantyczne obciążenie że tak wcześnie, prawie najwcześniej w ue przechodzimy na emeryturke:D i chuj że godzinowo zapierdala wiecej niż inni w europie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 10, 2012 ide na bilard choć grac nie umiem pozdrowienia dla pomarańczowych fanów z taką małą jedną na czele:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dreeeeeeddddd Napisano Luty 10, 2012 No i Tusku chce to zmienić :-) Teraz będziemy przechodzić na emeryturę jak reszta a pracować tyle samo albo i więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach