Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e54i867i76i7

Czy w Polsce są dziewczyny dla których seks, zboczenie jest fajne ?

Polecane posty

@Venuz to nie jest do końca prawda to co piszesz. Owszem Polki potrafią pokazać pazur w powiedzmy łóżku jeśli to tak można nazwać :-), zwłaszcza jeśli się je rozbudzi. Ale generalnie Polki są bardziej oziębłe, w sensie uwodzenia niż Francuzki. Podobno najlepiej do tego podchodzą mieszkanki Grenlandii, bo tam to jest normą i nikt nie robi "halo" - chcesz, masz ochotę to robimy to i tyle. Choć oczywiście Polki są statystycznie ładnieeślijsze od obywatelek Grenlandii, ale niekoniecznie Francuzek :-), zresztą to też kwestia tego co się lubi. Wynika to pewnie z pewnego rodzaju wychowania - Francuzki i rewolucja obyczajowo-nudystyczna była tam niemalże odpowiednikiem rewolucji, a marsyliankę zastąpił brak bikini i równouprawnienie w sensie jeśli kobieta chce to o tym mówi, a nie kryje się jak statystyczna Polka. USA to dość ciekawy przypadek - z jednej strony filmy, etc. ale z drugiej strony u nich nawet policjant z nowoczesnego NJ potrafi jak 100 lat temu zwrócić uwagę kobiecie za nieobyczajną jazdę w mini na rowerze(żeby ostudzić Wasze brudne myśli, chodziło o sytuację gdy kobieta w krótkiej spódniczce, majtkach na sobie nie w plecaku jechała normalnym rowerem ze siodełkiem w zwykłym celu). Z jednej strony statystyczne Panie mają tam olbrzymią nadwagę i nie dbają o siebie wogóle, ale ja znałem takie, które potrafiły przyjechać do Francji i wcale nie odstawały wyglądem, być może dlatego, że pochodzą z Kaliforni :-). Jeśli się mylę drogie Panie w stosunku do Polek to ile z Was zrobiło pierwszy krok do chłopaka, choćby zapraszając go do pubu, razem z koleżanką, jak moje drogie znajome Francuzki :-) ? ....

Gość Ojjjjoooooojjjj
Jak już ktoś napisał Polki to qurwiska ale za granicą ! Rżną sie szmaty z turasami bambusami oraz innymi nacjami, a w kraju po powrocie grają cnotki niewydymki i najlepiej by brały chhuja w łapę przez bibułkę !!!!!!!!!!!!!!!! Jebane oh ęęę !!!!!!!

Gość /;lfm[ong3o2
jak kobiety maja polubic seks skoro polski mezczyzna nie zna pojecia higieny!! sam sexownie nie wyglada tylko jak zapuszczony dziad na dodatek wpadka w polsce jest dosc czesta sprawą i wtedy kobieta ma doslownie przejebane! a to dlaczego: czasem bywa tak ze pan nagle stwierdza ze juz nie chce byc z tą pania i jej brzuchem, alimenta rowniez placic nie chce, kobieta zarabia malo i tragedia jest ---wniosek lepiej zbytnio nie ryzykowac kobieta chetna, wyzwolona =dla wiekszosc to dziwka i puszczalska no sory ale tak jest ewentualna wpadka==zadna tam aborcja!! bo zakaz mamy wiec panie w innych krajach maja jakąs tam ewentualnosc tutaj trzeba rodzic i byc matka polka i koniec! podsumowujac gra niewarta swieczki

/;lfm[ong3o2---> przyznam ci że sporo w tym racji :classic_cool:🖐️

Gość Dufhjfjjjnmkkk
Zgadzam sie z ooojojjjj za granicą jak szukasz najlepszego qurwiska to zawsze padnie na Polki !!!!! To niestety jest hu... przykre ale same na to zapracowaly rodaczki :-( A fakt masz racje że faceci trole oczywiście nie wszyscy ale póki co zdecydowana większość.

Gość /;lfm[ong3o2
ta wszystkie polki za granica to k... :o super bierzcie za za ukrainki bedzie mniej polskich dzieci i spokoj ten narod i tak jest do bani !

Gość jan II komusbieski
autorze-wiesz co?Gdy czytam czy slysze ludzi mowiacych piszacych teksty podobne twojemu-to znaczy o jakims zacofaniu-to zaraz mi sie na mysl nasuwa faszyzm i komunizm.Te dwie ideologie pod pozorem postepu forsowaly swoje wlasne poglady i idee.Tak samo dokladnie jest z takimi mundralami jak ty.Chcesz cos osiagnac.Domagasz sie czegos dla siebie wiec wypisujesz te kretynizmy o zacofaniu.Zapomniales jeszcze napisac o"katolandzie,ksenofobii,nietolerancji i zascianku.To byl by komplet.Tak wlasnie mowia ci,ktorzy caly czas od rewolucji jakobinskiej usiluja stworzyc tzw."nowego czlowieka".Ma to byc oczywiscie czlowiek taki jak oni by sobie zyczyli czyli:zadnej religii,zadnej ideologii.Nic.Tylko praca i wykonywanie polecen.Oczywiscie cala reszta zarezerwowana dla wszechwiedzacej wladzy.Tak jak w tej chwili w POlsce POlszewickiej.

nrepeb, masz rację, moja wypowiedź może nie była do końca sprecyzowana, bo się z Tobą zgadzam. Francuzki- miałam okazję poznać głównie te, z małych miejscowości, więc może dlatego były bardziej konserwatywne. Ach, za to pewien Francuz z Paryża.. rozmarzyłam się ;) Amerykanki- do tej pory udało mi się spotkać 1 (słownie jedną!) taką, który by odpowiadała stereotypowi zaniedbanego grubasa, a znam kilkanaście. Fakt, wszystkie poznałam poza granicami Stanów, więc może to jest powód. Dużo prawdy jest w tym, że polskie kobiety są jakie są przez polskich facetów. Niestety. W naszym społeczeństwie bardzo łatwo przykleja się dziewczynie łatkę szmaty, czy puszczalskiej, nie mając na to nawet najmniejszych dowodów.Z tego powodu dziewczyny są bardzo na dystans i nie chcą popełnić jakiegoś błędu, który spieprzy im opinię. Sama mieszkam od kilku lat za granicą i fakt, różnica w zachowaniu Polek jest kolosalna. Ja sama mimo że zawsze lubiłam seks, to w pełni otworzyłam się dopiero po wyjeździe z kraju. Część Polek, które spotkałam na swojej drodze już na emigracji faktycznie zaczęła korzystać z życia- bo większa swoboda i bo nikt nie zna, a część została przy swoich dawnych poglądach i seks przy zapalonym świetle nadal jest dla nich wyzwanie. Hmm.. i wcale nie uważam, żeby to Polki były tą najbardziej puszczającą się grupą- z moich obserwacji Niemki i Skandynawki prowadzą w rankingu ;)

Gość jan II komusbieski
""/;lfm[ong3o2 ta wszystkie polki za granica to k... super bierzcie za za ukrainki bedzie mniej polskich dzieci i spokoj ten narod i tak jest do bani"" --kolego-jak ty mozesz w ogole pomyslec a co dopiero napisac cos takiego?Kto cie wychowywal?Wiesz cos na temat patriotyzmu moze?Zamiast ogladac tvn-y,polsaty,obecna tvp1,czytac zydowska gazete dla Polakow lepiej zacznij samodzielnie myslec i nie glosuj na komunistow.Tych z PO takze.

Gość jan II komusbieski
venuz-twoj stereotyp jest juz klasyczny-wszystkiemu sa winni...faceci.Za twoj brak orgazmu tez.My to wiemy.Nie musisz powtarzac tego w kolko.

tak się składa, że nic takiego nie napisałam- winię obie płcie, nie tylko facetów. Gdyby nie inne dziewczyny, to faceci na większość tych głupot by nie wpadli i mieli by inne podejście :P

Gość /;lfm[ong3o2
a co mamy rodzic wam wiecej polskich niewolnikow za 1200 zl ? haha czy to nie rozsadniej puscic sie z jakims norwegiem?

@ciasteczkowa_mi Może w tym jest trochę racji, ale ideały facetów każda dziewczyna ma chyba różne, podobnie jak facet dziewczyn :-). W sumie pocieszające pewnie jest to, że 5% od 10 mln. czy więcej potencjalnych facetów to i tak większa liczba niż zapewne będziesz w stanie "przerobić", że się tak kolokwialnie wyrażę :-). @/;lfm[ong3o2 Hmm pojęcie higieny - mnie tam o tym uczyli w podstawówce, nie wiem jak innych :-). Jadąc samochodem też można mieć wypadek, więc bez przesady :-). Ja jestem przeciwnikiem aborcji ze względów innych niż zapisane w ustawie(bo teraz jest sporo środków antykoncepcyjnych), ale zwolennikiem tychże środków antykoncepcyjnych. Prezerwatywa czy pigułka może nie daje 100% ale użycie dwóch dobrych prezerwatyw to już jest zmniejszenie szansy do niemalże 0 prawdopodobieństwa i równie dobrze można oczekiwać, że każda gra w totka skończy się wygraną :-). Chociaż może są ludzie, którzy z tych względów uprawiają tylko analny i oralny, świat jest zaskakujący, więc takie osoby też mogą być :-). "kobieta chetna, wyzwolona =dla wiekszosc to dzi**a i puszczalska no sory ale tak jest" Może ja mam inne podejście, ale jestem zwolennikiem chętnych i wyzwolonych kobiet :-). Samo wyzwolenie nie oznacza, że taka kobieta nie lubi być nawet zdominowana w łóżku. Dla mnie kobieta która jest puszczalska to taka która traktuje to jako zawód, bierze pieniądze czy inne korzyści materialno-finansowe, a facetów/kobiety jak klientów. Zresztą najbardziej dziwią mnie faceci./kobiety które za to płacą - ja bym się czuł co najmniej jako zbyt słaby "w te klocki" by kogoś poderwać, a co to za przyjemność :-).

@venuz To może też kwestia wyborów - ja znam Francuzki pochodzące z małych miejscowości, ale nomen omen wyjechały one w którymś momencie życia na studia do większego miasta. Nie wiem w sumie skąd podejście kobiet, że faceci przypną łatkę puszczalskiej. Ja, ze swoimi znajomymi przypinaliśmy takie rzeczy jedynie dziewczynom które zajmowały się zawodem w rodzaju uniwersytutki czy inną płatną "miłością"(!ciekawe kto wymyślił ten termin, raczej nazwąłbym to mechanicznym stosunkiem). "Ja sama mimo że zawsze lubiłam seks, to w pełni otworzyłam się dopiero po wyjeździe z kraju. " i to jest problem niestety :-(.

heh wiadomo, wszystko jest kwestią wyboru :) ale na pewno wyjazd do dużego miasta/ za granicę/ czy po prostu z dala od domu pomaga się wyzwolić. Co do przyczepiania łatek, to chyba nawet częściej niż faceci, robią to właśnie dziewczyny. Może z zazdrości, może z chęci pozbycia się konkurencji. Facet zazwyczaj zniża się do poziomu tego typu plotek, jak mu dziewczyna zajdzie za skórę, zrani, odrzuci.. Tak przynajmniej wynika z mojego doświadczenia ;)

Czyli w sumie całkiem możliwe, że głównym powodem są koleżanki. Wyobraziłem sobie właśnie takie kółeczko kobiet, które choć myślą o jednym, np. z atrakcyjnym facetem :-), to żadna z nich nie podejdzie bo co inne powiedzą. A nawet jak jedna się odważy i wygra ten swoisty wyścig uwodzenia, to pozostałe zamiast mieć pretensje do siebie, że nawet nie spróbowały będą ją obgadywać... OMG - naprawdę ciężko jest Was zrozumieć drogie Panie :-)

Gość milka234
ja lubie seks i zboczenie. to jest fajne :d

heh żebyś wiedział, że tak czasem jest ;) dziewczyna gada z facetem np. w barze, jakaś znajoma czy nieznajoma mówi o tym swojej koleżance, ta swojej, każda dorzuca coś od siebie i nagle historia bardziej lub mnie niewinnej rozmowy zmienia się w orgię ( i to nie jedną!). hahah zdarza się i tak ;)

no albo taka ja 😭 jestem nieśmiała troszkę :( mimo, że atrakcyjna więc z wiadomych przyczyn nie podejdę pierwsza, jedynie mogę się słodko uśmiechnąć, alle później się rozkręcam ;) Aczkolwiek to już dla mnie nieważne, ponieważ nikt nie ma napisane na czole 'Lubię xxx' :D więc tego Kogoś będę musiała poszukać przez neta :P