Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trybika

Czy jest jakaś mama, która karmiła w ciąży?

Polecane posty

Gość trybika

Czy jest jakaś mama, która karmiła w ciąży? Lekarz mi na razie pozwolił, ale co będzie potem? jakoś trudno mi sobie to wyobrazić...

Moja koleżanka karmiła, ale niestety jej organizm odrzucił ciążę i lekarz podejrzewał, że to właśnie z tego powodu. Ale każdy przypadek jest inny.

a ile ma Twoje starsze dziecko? jesli jest na tyle duze to zacznij je odstawiac

Gość ja karmiłam i rozniuca wieku
rok i miesiac, potem jeszcze dlugo drugie ( z tym,ze pierwsze dokarmialam dodatkowow mm. Wszystko ok.

Gość trybika
ma 10 miesięcy, jest alergikiem, więc planowałam karmić jeszcze co najmniej przez parę miesięcy...

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaa
nie ma przeciwwskazań, ale ok. 5 miesiąca ciąży zmienia się smak pokarmu i często dziecko samo odrzuca pierś.

Gość uppppppppppppppppppp
up :)

jestem w 17nastym tyg,niedawno odzwyczaiłam od karmień w dzień bo mnie to po prostu w...wiało-mówiąc dosadnie,w nocy jeszcze pociąga. Ciąża rozwija sie prawidłowo,ja czuje się dobrze

tak ja karmiłam i poroniłam , lekarz twierdził ze to nie przeszkadza, i że to nie mawpływu na to , synek miał 2 latka, ja myślę że jednak przez to poroniłam,radze abys szybko odstawiła dziecko od piersi, , a jak wróciłam po zabiegu , nie mogłam go karmic , bo byłam po narkozie, to 2 dni i bez bólu.

Miss M. a długo zamierzasz karmić? jak duże masz dziecko? nie bolą Cię piersi? ulma30 jak wysoką ciążę poroniłaś?

Ja właśnie nie zamierzałam karmić,ale tak się składa,że nie chce mi się wstawać i mleka robić-lenistwo. A właśnie z powodu bólu nie karmię w dzień...w nocy jakoś nie odczuwam..Dziecko duże-aż wstyd 20mies...