Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniecha 23 wałbrzych

cala prawda o polskich facetach

Polecane posty

polski niby mężczyzna (bo przeciez jego 12 cm nie czynią go meżczyzną) chodzi w kurtce, adidasach albo tanich brudnych pantoflach za 99 zł, ma brudne pazury i niedomyte łapy, śmierdzi mu z mordy i spod pach, ma na sobie tanie dżinsy, poplamione, reklamowkę z napisem zaklady mięsne sokolów, nieodmyte włosy, bez pomysłu na fryzurę, najczescie łysiejący w ohydny odrażajacy sposob, ma gniewny agresywny kaprawy wzrok, nie ma nawet własnego mieszkania i przyszłosci, chciałby poruchać, ale nie umie tego dobrze zrobic polscy faccei sa gównem

Gość Shepherds
Współczuję partnera :)

Gość niemaprzyszloscidlamnie
piszesz o swoim starym ;-) wspolczuje, glupoty takze

moj facet jest włochem, studiuje w polsce

Żyjąc w takim fałszywym przekonaniu zostaniesz samotną zgorzkniałą kobietą. Wybierz się może do dużego miasta (W-wa, Wrocław, Łodź, Gdańsk) i wybierz się w godzinach lunchu do jakiegoś centrum handlowego (godz 12:00-14:00). Poszukaj oczyma jakiś biznesmenów na lunchu. Wtedy zmienisz zdanie.

Gość rkjfbrkjf
jesteś włochatą dziwą

Gość madra kamilka
Wszyscy tacy sa?

Gość pani z pieskiem
a ja mieszkam za granica,niedaleko dworca,i czesto wracajac z pracy,przygladam sie polskim kierowcom autobusow rejsowych i stwierdzam,ze Polacy sa bardzo przystojni,mili,sympatyczni

Gość wafle grzeski
to co faceci moga powiedziec o niektorych babskach ktore tak jak ty wskakuja do wyra i jebia sie z włochami, niemcami czy angolami nie wspominajac o innych ciemnoskorych i pozniej jest farbowana rasa, jebac takie scierwa

Gość rkjfbrkjf
kurwa farbowana rasa leżę i kwiczę metysi pierdoleni heh

W imieniu polskich mężczyzn pragnę podziękować autorce za tak barwny opis :) Pośród opisu szeregu przymiotów fizycznych przebija też - jakże słuszna - krytyka braku prawdziwych atrybutów męskości, którymi najwyraźniej są buty od Gucciego i wypasiona chałupka :) Z prawdziwmy żalem i bólem rozmyślam, jak bardzo marny jest mój los, że popełniwszy straszliwy błąd noszenia papci za 20 ojro nie dostąpię nigdy łaski uśmiechu tak szlachetnej przyjaciółki :P

Gość typowy man pl
było jeszcze z procesja z biedry , wszyscy w czarnych kurtalkach z reklamówkami , ja bym może się nie czepiała gdyby nie to że tacy faceci oczekują skrzyżowania miss z robocopem, niech swój ciągnie do swego, i obniżą loty, wtedy będą mieli szansę poznać pannę na swoim poziomie( o dziwo takie istnieją, kategoria- mam faceta nieważne jakiego, ale mam)

Gość młaaa:*
To Ty chyba nie miałaś prawdziwego polskiego faceta :*

Jakby nie było, jest trochę racji w opisie autorki :D Ale to raczej niezamożni faceci z wiosek i małych miast, bez gustu, obycia i wykształcenia. Mój na szczęście wygląda super i nigdy nie muszę się za niego wstydzić :D

a ja proponuje poznac prawde o polskich kobietach za granica - obiegowo nie nalezy je uwazac za "trudne" do zaciagniecia do lozka - ze wstydem slucham pytan obcokrajowcow co z nimi nie tak ze za granica daja wszystkim tylko nie polaka :P

włocha to mam na jajach a to co myślisz o polskich facetach mam głęboko w poważaniu - czytaj w dupie

Gość typowy man pl
no takiego nie miałam :D i raczej nie chcę, ale młaa jak pisałam -swój do swego

w sumie to myślę że panienka dawno, orgazmu nie miała.

hahaha dobre:D

Gość offerma 1
najlepszy jest polski prawiczek :D