Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mena172

podoba mi się chłopak ze studiów

Polecane posty

Gość mena172

Hej:-) rok temu zaczęłam studia mgr na nowej uczelni wraz z 2 koleżankami.Odrazu z koleżankami zaczełysmy ocene najprzystojniejszych facetów na roku.koleżanka wskazała ze gdyby była wolna i bez dziecka to by sie tym zainteresowała.Chłopak fakt jest przystojny ale wtedy nie zwracalam na niego większej uwagi niż chcąc ją wkurzyc mówiła patrz twój ukochany idzie.Jednak im dalej w miesiące zauważyłam,że coraz czesciej chłopak sie patrzy na mnie -przypadkowo spoykałam sie z nim spojrzeniem i coraz czesciej pojawiał sie koło nas ze swoim kumplem i na beszczela patrzył w nasz strone.na zajęciach siadali koło nas i kontem oka on patrzył na mnie.zaczął mi sie podobac wiec uznałam ze nie może to byc przypadkowe.wysłałam mu zaproszenie na fb-nie przyjął mnie.namówiłam koleżanke wysłał mu -bo razem jestesmy na roku i to jej sie podobał-najpierw ją przyjał potem odrzucił. nie wiem co sie dzieje i o co chodzi. może jakies sugestie?

Gość agatatatatataa
a może on jest nieśmiały, albo z innych przyczyn unika...?

Gość mena172
też to podejrzewałam ale ok może i jest ale chyba nieśmiałość nie przeszkadza w zaakceptowaniu mojego zaproszenia na fb.sama nie wiem co o tym myślec.:-)