Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka9090

Cholernie się zaczynam go bać::(((

Polecane posty

Czego mnie to wszystko spotyka??? Pare minut temu napisal czy za NIEGO WYJDĘ. Znam go od miesiaca moze dwoch widzialam go dwa razy on ma 32 lata ja 18lat on jest bardzo kasiasty. Twierdzi ze oszalał na moim punkcie.Cholernie boje sie.....

Gość 5679756789
to graj na zwłokę. Małżeństwo nie przelewki, musisz go dobrze poznać.

ale on chce Ciebie wkrecić :) pomyśl :) myśli ze kase mozna miec wszystko (a no czasami mozna)

Gość ciemny blondynn
kurde z taki laskami(jak ten facet) to i ja bym chciał pisać sobie.Jak go zapoznałaś?

Gość ciemny blondynn
ale przecież za kasę sobie miłości nie kupisz...

Gość ciemny blondynn
poza tym w temacie jest błąd powinno pisać "Dlaczego" a nie "Czego"

wiesz ale kto powiedzial o milosci? chyba ze facet sory chce tylko jednego....

Ja niechce z nim byc, supwr sie z nim gada pisze ale z tym czy wyjdziesz za mnie to az sie zaczelam bac, szybko odp ze mam 18lat jestem mloda i malo sie znamy pomalu..... Czekalam na mpk a ze kolo przystanku byla kawiarnia weszla na ciacho i kawe a on tam byl, podszedl do mnie.

Gość ciemny blondynn
z taką jak ty to ja bym chciał się zabawić(bądź ożenić), skoro się tak uroczo boisz:D

To nie jest normalne:// ze facet po dwoch miesiacach pisze wyjdz za mnie pisze mile czule slowa. Moze miec. kogo chce tylko dlaczego ja???

Gość Zasmarkana lala
Naiwna 18 tka mysl troche-faceci to bezczelne bestie.

Gość ciemny blondynn
zaraz tam bestie:)

autorko dlaczego Ty?. Bo jesteś zwyczajnie naiwna myśląc, że facet będzie z Tobą. Chce się zabawić a jak się znudzi to Cię zostawi ot tak po prostu. Przykro mi, że to piszę ale takie jest niestety życie, brutalne i pokręcone.

A gdzie Ty takiego frajera spotkałaś ? Wierzysz w takie coś? Może nie jest Polakiem i chce tylko sobie pozwolenie na pobyt w PL wyrobić ;) a do tego małżeństwo jest potrzebne :D:D

A umiecie czytac??? pisalam ze sie go zaczynam bac i niechce byc z nim.On jest polakiem ja mu pisalam ze zaczynam sie troche bac bo dla mnie to widzwa sytuacja,o on odpisal ze moze poczekac az bede pewna nawet 2lata i przez te dwa lata zeby chodzic z soba, a ja mu odpisalam sorka ale mam kolezanke ktora ma bardzo kasiastego meza i ją maż traktuje lepiej nie gadac, i ze tam gdzie jest kasa niema szczescia.I tez ta obowa ze przez dajmy 5lat zajmuje domem praca dziecko a potem mnie wyrzuci z domu bo to on sie dorobil to mi odp ze jak o to sie boje to on pół swojego majatku przepisze na mnie bo sercu mu podpowiada ze ja to jestem ta osoba masakra niechce mu przykrosci robic ale sie go boje jak mozna miec plany jak kogos sie zna 2miesiace... Teraz nawet z nim obawiam isc na kolacje czy wroce do domu cala i zdrowa.

Gość wredna menda
A musisz się z nim szwendać, jak się go boisz?? Kolacyjki, sryjki :P Po co Ci to ?? No ja pier ....... on musi być bardzo infantylny, skoro się z takimi młodymi laskami zadaje :o

Gość Myszka909
Kobiety tez lubia starszych a mezczyzni mlodsze. Na kolacje umowilam sie z nim kilka dni temu, a wczoraj mi pisal te eski.Troche przestraszylam bo jak takie eski pisac po dwoch miesiacach,pomyslalam nawet ze jak odrzuce go to zeby mu cos nie odbilo. A teraz mysle przeciesz on jestvprzystojny mily sympatyczny. Ale gdzies we mnie jest ta obawa.

jakby to powiedzieć, żeby Cie nie obrazić...jak się boisz to na chuj .utrzymujesz kontakt i nakręcasz całą sytuację?

Gość Myszka909
Mowilam ze od wczoraj tak napisal. A przez ten czas go bardzo polubialam.

Gość tak to działa
He he cwaniak, myśli, żeś naiwna i na kasę polecisz, a tymczasem on stary luj Ciebie przeleci... Polubiłaś go, no jasne, musi być miły, jak chce coś osiągnąć no nie? Pomyśl i nie daj się mu wykorzystać. Chyba, że szukasz sponsora.. :|

Gość mala ropuszka
to ajkis desperat, bo tylko oni sie tak zachowuja, ja bym radzila Tobie ostroznosc..

Mężczyźni w tym wieku zazwyczaj mają już rodziny, dzieci, więc uważaj, bo nastki zwykle są głupie i naiwne i właśnie Ty jesteś jedną z nich.