Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara malutka

Zbyt młody wyglad.... :((:(:(:( kto ma z tym problem?

Polecane posty

Gość stara malutka

mam 22 lata, a wygladam na 18......... mam delikatna twarz. zawsze myslalam ze jak bede starsza to bede wygladac jak kobieta, a ciągle wyglądam jak dziewczyna :( bedąc w szkole podstawowej na praktykach nawet dzieci sie mnie pytaly czy jestem kobieta, bo wygladam jak dziewczyna..... najgorsze jest to ze podobaja mi sie starsi mezczyzni. ale oni raczje nie traktuja mnie poważnie.....

Gość stara malutka
tacy kolo 30stki.... eleganccy, mescy....

Gość hihihihihihihihihihihihihi ble
Masz glupi i pustacki problem, albo to nawet nie jest probloem tylko proba zwrocenia na siebie uwagi. Pewnie jestes z gatunku tych co to godzinami wystaja przed lustrem ogladajac sie z kazdej strony i robia przy tym glupie miny. Troche zalosne jak na moj gust. Mialam nadzieje ze to forum dla babek z klasa a nie dla infantylnych dziewczynek. Mylilam sie.

Gość kbhihijiio
hehe ja mam 34 i wygladam na ok 25 i to mnie cieszy:)

Gość stara malutka
buahahahah jaka analiza psychologiczna :D:D:D

Gość stara malutka
czyli mam czekac jeszczwe 10 lat zeby wygladac powazniej?

Gość izobarka
Ja mam 33, a ludzie zwykle dają mi 26-26 j\i jestem z tego bardzo zadowolona. Zmieni Ci się pogląd po 25 roku życia :D

Gość stara malutka
ale wiecie, im starsza jestem tym trudniej znalezc wolnego faceta w tym przedziale wiekowym....

Gość nigdy nie myślałam
że to problem :-D Mi w wieku 25 lat dawano 15 - i zawsze byłam dumna z tego, że wyglądam młodziej.

Gość amelka522
tez mam 22lata ale wygladam duzo młodziej nie chca mi sprzedac alkoholu ani papierosów... nie przeszkadza mi to zawsze sobie mówiłam ze i dobrze ze tak wygladam bo jak inni z mojego wieku beda juz wygladac jak babcie to ja nadal bede wygladac mlodo:) nic sie nie martw tym tylko ciesz:)

moja dziewczyna ma 22/23 lata i wczoraj w pubie poprosili ją o dowód jak kupowała piwo... była z tego faktu bardzo zadowolona że ją o ten dowód poprosili:D z resztą ona faktycznie wygląda na 17... jej siostra któa ma 17 wygląda z twarzy na 14... i ta młodsza to wkurza bo faceci uważają ją za dzieciaka:D

Gość nic dodac nic ujac......
09:41 [zgłoś do usunięcia] hihihihihihihihihihihihihi ble Masz glupi i pustacki problem, albo to nawet nie jest probloem tylko proba zwrocenia na siebie uwagi. Pewnie jestes z gatunku tych co to godzinami wystaja przed lustrem ogladajac sie z kazdej strony i robia przy tym glupie miny. Troche zalosne jak na moj gust. Mialam nadzieje ze to forum dla babek z klasa a nie dla infantylnych dziewczynek. Mylilam sie.

Gość kieliszek po winie
Ja też mam ten problem i nie jest ani troche głupi tylko utrudniający życie. Mam 28 lat i jestem członkiem zarządu dużej firmy, a wyglądam na jakies 20-21 lat, no jak taka studentka na pierwszych latach studiów ;]. Kiedy chodze na spotkania biznesowe zdaje sobie sprawe z tego dlaczego ludzie mi sie tak przyglądają ;)). Moim jedynym patentem na ten moment jest mocniejszy makijaż na takie spotkania, obowiązkowo wysokie buty i poważniejsze, lepszej jakości ubrania. Czasami jeszcze okulary, chociaż wadę wzroku mam minimalną i okularów nosić nie muszę ;)

Gość rtyrtu
kieliszek po winie-zatrudniasz pracownikow?

tez mam 22lata ale wygladam duzo młodziej nie chca mi sprzedac alkoholu ani papierosów... nie przeszkadza mi to zawsze sobie mówiłam ze i dobrze ze tak wygladam bo jak inni z mojego wieku beda juz wygladac jak babcie to ja nadal bede wygladac mlodo nic sie nie martw tym tylko ciesz to nie zawsze tak dziala bo rownie dobrze mozna mioc stara skore zmarszki a rysy jak dziewczynka jesli problem lezy w niewyrazistych kobiecych badz meski ch rysach to nie jest to dobre i wyglada żle dobrze jest jak sie ma wyglad zw wieku 20 lat to wtedy jest mlody a nie jak z 15 bo wtedy jest niedojrzaly ludzie atrakcyjniej wygladaja w wieku 20 lata niz 15 i do tego to tak nei dziala ze ktos kto ma 20 i wyglada na 15 za 5 lat bedzie wygladal na 20 nie bo zestarzeje sie jak 25 latka a bedzie mial wciaz niedojrzale rysy 15 sam tak mam i wiem ze to jest dokuczliwe

Gość kieliszek po winie
tak, zatrudniam, ale na razie tylko kilka osob. Firma jest duza ze wzgledu na inne czynniki niz kapital ludzki ;)

Gość rtyrtu
facetow czy kobiety?

Przedwczoraj jedna babka przez 15 minut "zachwycała" się moim młodym wyglądem odmładzając mnie o prawie 10 lat :) Kiedyś się przejmowałam jak np schodziłam do żabki u siebie w bloku szybko po piwo, a nowa sprzedawczyni wołała mnie o dowód i musiałam się wracać 😭 A tak ogólnie to yebie mnie to, oby tak było cały czas to za parę lat będzie to wielki plus jak w wieku 40stu lat będą dawać mi 30 ;)

Gość to może i ja się wypowiem
Ja mam trzydzieści , wyglądam na jakieś 22-24 i jestem nauczycielką w liceum. Niejednokrotnie uczennice wyglądają poważniej niż ja, są wyższe, mają pokaźniejsze kształty. Ludzie na konferencjach, rodzice na zebraniach początkowo dziwnie mi się przyglądają z uwagą, mysląc pewnie, że jak młoda, ładna to i głupia...:P Uczę już ładnych kilka lat i nie mam problemów wychowawczych, bo staram się być konkretna, rzeczowa, konsekwentna. Do tego mój przedmiot to moja pasja i jestem w tym naprawdę dobra. Dzieciaki to widzą i czuję, że w jakiś sposób im to imponuje - "taka młoda a tyle wie". Oczywiście co niektórzy wiedzą ile mam lat i otwarcie mówią o swoim zdziwieniu. Próbowałam wysokich szpilek, wyraźnego makijażu, białych bluzeczek etc, ale koniec końców ubieram się jak akurat mam ochotę. Po prostu jestem sobą. Wiem, że moim atutem jest to, co mam w głowie a w konfrontacji z moim wyglądem robi to jeszcze bardziej piorunujące wrażenie;) Do przodu dziewczynki!!

Gość gość
Ja mam prawie 34 lata, a ostatnio w sklepie poproszono mnie o dowód, gdy kupowałam alkohol. Nie jestem kurduplem, mam 170 cm wzrostu, ale biorąc pod uwagę twarz i raczej szczupłą sylwetkę ludzie myślą, że jestem młodą dziewczyną. Interesują się mną 20-paro letni faceci. To, że większość nieznajomych osób zwraca się do mnie per Ty, to już mnie nawet nie rusza. Koleżanki w tym samym wieku już dawno się roztyły, zaniedbały po urodzeniu dzieci, mają zniszczone cery m.in. od palenia papierosów, ale też przez ząb czasu. Jestem przerażona patrząc na nie, a jednocześnie cieszę się, że ze mną czas obchodzi się tak łaskawie. Dlatego nie ma się co smucić, jeśli w wieku 20 lat wygląda się zbyt młodo, bo w okolicach 30 to zaczyna być naprawdę atutem.