Gość mtw Napisano Luty 11, 2012 Witam. Mam pytanie. Słyszalłam ,że w całej Uni Europejskiej wycofano Meridie, Zelixę i Lindaxa. Wiec przypuszczam , ze nawet w Czechach ich nie sprzedają. Stąd moje pytanie czy mimo zakazu dalej sprzedaja Adipex???? i ostanio ktoś z Was powiedzmy już w tym roku go kupował???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eurydyke 0 Napisano Luty 11, 2012 chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mtw Napisano Luty 13, 2012 Eurydyke napisałam do Cibie na maila. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lanc-elotka 0 Napisano Listopad 21, 2012 Ja brałam i mam...mąz kierowca...i wszystko jasne... :-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Validolkaaaaa Napisano Listopad 21, 2012 mąż cię musi strasznie "kochać" jeśli zwozi cie ta truciznę :o Chyba tez bardzo mu się podobasz;););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lanc-elotka 0 Napisano Listopad 21, 2012 Akurat nie wszystko co piszą w necie to prawda na temat tego leku. A recepte przepisał mi lekarz, pod którego kontrolą jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Validolkaaaaa Napisano Listopad 21, 2012 Akurat :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lanc-elotka 0 Napisano Listopad 21, 2012 Nie muszę Ci sie tłumaczyć, a ty wierzyć nie musisz...kazdy ma swoje zdanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach