Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość średnia i kac

czuję się okropnie.....!!!

Polecane posty

Gość średnia i kac

Czuję się okropnie muszę się wyżalić no kur***a! Tak się źle czuję z tym teraz.... Wczoraj byłem w klubie...podchodzę do baru z kumplem mało miejsca więc zaczynam się przeciskać i robić miejsce... a tu jakiś chłopak, taki ciotowaty pije piwo i mówi mi z pogardą w oczach, żebym poprzesuwał tych obok a nie jego. No kur**a po co tacy ludzie w ogóle chodzą do klubu? Patrze na tamtych a tam takie dwa kafary mojego wzrostu.... no to zaczynam ich przesuwać...wypili i poszli... . Tak dałem się zmanipulować nie mogę... Teraz dręczą mnie myśli czy powinienem od razu przesuwać tych koksów a tamtego leszcza zostawić? Czy wyszedłem na mięczaka?... Nie wybrałem celowo jego na ofiarę, po prostu taka szybka akcja. Tak w ogóle to powinienem obydwie strony zapytać się czy zrobią miejsce, bo tak grzeczniej ale już podpity byłem...muzyka w uszach.... Jak się pozbyć tych myśli?? Jeszcze mam kaca...ale jestem głupi... .

Gość średnia i kac
już się czuję lepiej taka głupia sprawa... he, he aż wstyd pisać:D

Gość hihihihihihihihihihihihihi ble
Olej to, czlowieku! Ja generalnie kiedys duzo imprezowalam . Juz tego nie robie, ale w tamtych czasach wiesz ile razy sie ucpalam kokaina i lecialam do obcych ludzi opowiadac historie swojego zycia. Albo gadalam jakies glupoty. Tez mialam wyrzuty sumienia po tym. Ale ty sie lepiej nie przejmuj tak malo istotnym zdarzeniem.

Gość Master2_prawdziwy
Co ty cpałeś?

Gość średnia i kac
Dzięki za opinie nie mogę brać narkotyków...jak bym wziął to ludzie poznali by co to prawdziwy odlot ( niestety wiem z autopsji...). A ja bym nie mógł spojrzeć im w twarz już...