Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespodziankaa

Odzież z carefoura

Polecane posty

Gość niespodziankaa

Znalazłam aktualną gazetkę carefour jeans ze świetnie prezentującym się obuwiem i ubraniami. Na dodatek bardzo tanie. Czy ktoś może kupił coś z tych produktów c carefourze? Mogę prosić o opinie. Dziękuję

Gość niespodziankaa
Dzięki Mydełko Fa:)

Gość bo musze sporo spraw zalatwic
zdarzalo mi sie kupic w tego typu sklepach, ale raczej tesco czy real albo leclerc. nie widze niczego zlego w kupowaniu ubran w supermarketach, czesto ich jakosc jest lepsza niz z sieciowek typu zara czy reserved.

Gość niespodziankaa
Mi się nie przelewa z kasą. szukam tanich artykułów mając nadzieję, że dadzą się zużytkować przez pewien okres czasu(chyba jak każdy:))

Gość bo musze sporo spraw zalatwic
to bardziej patrz na jakosc i, glupio to zabrzmi, ponadczasowosc :O fasonow. biednego na tanie nie stac. chociaz z drugiej strony masz wyjscie kupowac bardzo tanie ubrania, ale za to wieksza ilosc. podobnie moze wyjsc cenowo.

Gość kiedys kupowałam
można znaleźć fajne rzeczy, chociaż dawniej były fajniejsze, były rzeczy z Ravela, Lpp - właściciel Reserved, kiedyś bratu kupiłam spodnie z S.Olivers - czy jak to się pisze ale teraz jest chyba gorzej, polecam ich markę, francuskie ciuchy TEX