Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oNa25!

Doradźcie coś...

Polecane posty

Gość oNa25!

Potrzebuję rady. Poznałam przez internet interesującego faceta, 9 at starszego ode mnie.Bardzo zapracowanego!!! Po pierwszym spotkaniu,które trwało kilka godzin w atmosferze interesującej rozmowy zdecydowaliśmy spotkać się kolejny raz.Bardzoooo przypadliśmy sobie do gustu. Dzwonił, nalegał na kolejne spotkanie.Było ok.Mielismy plany wspólnego wyjazdu i dużo innych...Większość z jego inicjatywy. Odowłał naszą kawę kilka dni temu,jako powód podał pilne spotkanie z klientem.Napisał, że zadzwoni. Czekałam jeden dzien, drugi dzień i nic.Bardzo nie podobne do niego. Dziś mija czwarty dzień i nie mam od niego żadnego sygnału. Telefon ma wyłączony. Oczywiście rozumiem, że dużo pracuje ale żeby znikać bez słowa kiedy widać, że obojgu zależało nam żeby sie bliżej poznać. Bez udawania. Nie wiem co mam o tym myśleć. Wiem,że dużo podróżuje po Polsce samochodem i bardzo się tym wszystkim zaniepokoiłam. Odpuścić sobie czy czekać?jak myślicie.

odpusc .Podrozuje w interesac i ma telefon wylaczony? Alez baje dla duzej dziewczynki pociska :-(

Gość 5-10-15
Poczekaj, bo może układa grafik z żoną?!

Gość oNa25!
Nie ma żony... A z tym telefonem to przesadził... odpuszczam:) Faceci niech wracają na Marsa!

Gość oNa25!
Czy dać mu czas do poniedziałku? : ) naklnąć mu czy udać,że to po mnie spłynęło?

Gość 5-10-15
Taaa... zrób sobie puk, puk może ci echo podpowie.

Gość azsxdc
odpuść, odpuść. to bez sensu..

Gość oNa25!
To po jaką cholerę się ze mną umawiał, planował, umawiał na konkretne godziny i dni jeśli z dnia na dzień zniknął bez śladu? Na prawdę nie wiem co mam o tym myśleć. Chcę odpuścić a z drugiej strony chcę wiedzieć co jest grane?!!!

Gość 5-10-15
Ile ty masz lat? Interesujący faceci nie szukają kobiet życia w necie! Oni tutaj szukają przygód!Więc masz okazję być jedną z nich. Pewnie się odezwie, bo w końcu ryba się złapała, a żal wypuścić. Tylko ciekawe ile takich wędek zarzucił?

Gość oNa25!
Do końca tak nie jest z tym szukaniem przygód w necie..na pewno 95 % tak robi ale nie wrzucajmy wszystkich do jenego worka. Znam małżeństwa,które poznały sie w ten sposób. Pewnie się odezwie, ale niestety rybka mu się już nie da złapać na wędkę drugi raz:)

Gość 5-10-15
A to się jeszcze okaże? Napisz kiedyś jaki kit ci wcisnął?:)

Gość Marsaaa
Haha... oczywiście,że napisze!:) Zobaczymy jaką ściemę zrobi... potem się rozłącze.Mnie bajerować nie będzie! Żałośni są Ci faceci!

Gość 5-10-15
To kim ty jesteś: oNA25! czy Marsaaa? Masz shizofrenię, dlatego nie odzywa się:}

Gość Marsaaa
Dobre z tą scizofrenia! To na pewno powód jego milczenia!:))) wkradł mi się tutaj jakiś stary nick...

Gość 5-10-15
Stary nick? :) A to dobre!Widzę jak ty komu tak on tobie? Ty ściemniasz, więc on też. Świetnie się dogadacie Marsaaa. Nara