Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffrelefrejkl

co myslicie o takim opisie na sympatii?

Polecane posty

Gość ffrelefrejkl

O sobie: Zofia Nałkowska w granicy tak mądrze pisała ,że możemy znać kogoś latami a i tak nie poznamy prawy o człowieku Tyle ile jest ludzi - tyle opinii na nasz temat - żeby dokonać próby takiej oceny należy zebrać sumę tych sądów. Dla jednych jestem więc paranoiczną histeryczką:P Dla drugich wrażliwą dziewczyną z marzeniami Dla jeszcze innych bałaganiarą z głową pełną pomysłów Dla wrogów-wredną zaburzoną jednostką Dla przyjaciół-wspaniałą osobą na której zawsze można polegać i o której się nigdy do końca nie zapomina:) wymarzony partner Dobry, wrażliwy, ciepły człowiek z marzeniami:) Każdy tu pisze "normalny chłopak"Normalna dziewczyna" A wg mnie...Może być nawet i nienormalny pod warunkiem,że ta jego anormalność nie krzywdzi innych.Normalność jest nudna..Wygląd zewnętrzny ma znaczenie drugorzędne pod warunkiem,że nie straszysz ludzi na ulicy.Twój stan materialny nie ma dla mnie znaczenia.Napiszę więcej- obnoszenie się z pozycją społeczną czy stanem portfela podczas pierwszych maili czy spotkań bardzo mnie zniechęca.Dobrze jeśli kochałby wodę i wypoczynek nad nią,zwierzęta i Bieszczady. Obok licznych zalet może mieć i wady....Bo to straszne być karmionym miesiącami słodkimi ciastkami z kremem.Niby pyszne,ale po miesiącu masz ich dosyć:) Pewny siebie,ale nie zarozumiały.Wyrozumiały i delikatny w słowach...wrażliwy,ale nie rozmazany Werter:) Na pewno żadna wielka osobowość z problemami.Nie mam wykształcenia psychologicznego i nie podejmuję się już prób resocjalizacji,nie wierze też ,że "zmieni się" dla mnie:)Człowiek kochający życie, mający optymistyczne spojrzenie na rzeczywistość którą mnie zarazi.UCZCIWY -zarówno w życiu zawodowym jak i uczuciowym. Masakra ile wymagań....Chyba nie znajdę:P

Gość different***
Ja myślę,że to fejk

Zależy w jakim wieku jest posiadaczka tego opisu

ja myślę, że właśnie skończyła liceum, bo przechwala się znajomością lektur zawartych w kanonie... :P wiele osób jej pewnie nie lubi, więc tłumaczy sobie wyjątkowością :P

Gość prawie prawde prawie
Podoba mi sie. Mozna sie zakochac jak nic. Fajowa!!

W samym opisie nie można się zakochac. Najpierw pasowałoby zweryfikować prawdziwość tych słów.

Gość hdhjshdhjs
pretensjonalny

Gość dziś na pomarańczowo
jestem kobietą i za cholerę nie chciałabym mieć takiej koleżanki, jak pani z opisu. tłumaczy coś tym potencjalnym facetom jak dzieciom, widać, że uważa się za wielce inteligentną i jakże życiową. w ogóle osoby, które mają długie opisy są beznadziejne. krowa, która głośno ryczy (w tym przypadku dużo pisze), mało mleka daje. nie wróżę jej sukcesu.