Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mpaksu

pocieszcie mnie;(

Polecane posty

Gość mpaksu

Witajcie, rozstałem się z dziewczyna kilka dni temu, było nam dobrze, ale się wypalilo. Byliśmy razem 7 miesięcy. Boję się że nie znajdę już tej jedynej. Obwiniam sie za koniec, nie chodziliśmy do kina, na spacery. Boję się że to była ona, a ja to zepsulem. Mam dopiero 17 lat. Wiem że powinienem zaufać przyszłości i mieć otwarte oczy, ale to nie takie łatwe;( Pocieszcie mnie jakoś;P

Gość dupcia piekna na sloncu
jestes jeszcze taki mlody ze na pewno nic ci nie grozi, nie lam sie ludzie sie rozstaja i wchodza w nowe zwiazki, to normalne :)

pamiętaj pół światu tego kwiatu:) jestem "raz" starszy" od Ciebie i zyje a to samo kiedyś przezywałem, póki możesz żyj używaj i obserwuj :) zobaczysz że można zawsze z "psakudnych" sytuacji wyciągnąć dobre wnioski:) głowa do góry na pewno będzie dobrze:))))))

Gość mpaksu
Tylko gdzie ja ją poznam, w szkole nie ma ładnych, imprez i clubow nie lubię, nie chce dziewczyn w tym typie;P

Gość uuu_BOT
jeszcze mozecie do siebie wrocić, pełno tu takich przypadków. Jaki był powód rozstania?

Gość mpaksu
Wypaliło się między nami. Nie czułem radości kiedy do niej jadę, bardziej obowiązek, brak chemi, motyli w brzuchu, bardziej poczucie obowiązku. Obwiniam siebie za moje uczucia. Wiadomo, może życie kiedyś nas połączy znowu.

Gość uuu_BOT
czy;li sam skończyłeś, to nie ma się czym przejmować będzie następna, na pewno lepsza

Gość mpaksu
No i przestałem kiedy uczucie minęło. Mam nadzieję że będzie. Chyba że uczucie wroci, ale cienko to widzę...