Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na synaaaaa

Moj syn ma dzisiaj studniowke!!!! a nie idzie!!!

Polecane posty

Ja dalam mu pieniadze, chcialam zeby zaplacil, zalatwilam mu dziewczyne na te studniowke a on mi oznajmil ze nigdzie nie idzie a pieniadze wydal na swoje nowe spodnie i na pizze oraz jakis slodkosci. Wkurzona jestem na niego calkowicie. Jak sie zachowac w tej sytuacji????? na wycieczki klasowe rowniez nie jezdzil. I jak tej dziewczynie powiedziec by dzisiaj do nas nie przychodzila.

Gość ;pmg[pgmr3p
jego studniowka czy twoja??po co ta dziewczyny zALATWIALAS?? POWIEDZ JEJ ZE ZACHOROWAL

No teraz wlasnie musze do niej zadzwonic i powiedziec ze syn jest chory albo cos w tym stylu. Przez gowniarza musze klamac, zle sie z tym czuje.

Gość tygrys szablozeby
kupe też za niego robisz? :O

Skoro ma studniówke to zakładam, ze ma tez 18 lat i dowód osobisty w kieszeni a ty mu dupe załatwiasz? :D :D :D

zapłaciłam już tej dziewczynie, miała dziś rozdziewiczyć mojego syna, rany to dorosły facet, który nigdy nie był z kobietą, teraz nie wiem czy prosić o zwrot tych 300zł czy nie, bo w sumie to z winy mojego syna:(

To powyżej to podszyw. To corka mojej znajomej, poprosilam jej zeby z nim poszla. Ladna dziewczyna, w klasie by mu wszystkie chlopaki zazdroscili ale nie, on nie chce isc. A w jego klasie ida nawet sami na studniowke. W klasie w ktorej nie jest lubiany. I wcale to nie było 300 złotych tylko 440. A syn kupił sobie spodnie, gry komputerowe, jakieś jedzenie i powiedział że pierdoli wydawanie pieniędzy na studniówke z której gówno by miał.

Gość ;pmg[pgmr3p
zgadzam sie w sumie z nim

Ja dalam mu pieniadze by zobaczyl jak wyglada normalne zycie. Wsrod ludzi, na dyskoteki nie idzie ze zastanawialam sie czy cos z nim nie tak. W szkole robia imprezy a on nie idzie bo nie chce, bo ma to w dupie. Czasami nawet nauczyciele zastanawiaja sie czemu jak jest jakas impreza to rowno po szkole wychodzi z niej albo w tym dniu gdy cos sie szykuje to nie przychodzi do szkoly. Raz mnie oto nauczyciel spytal przy moim synu to powiedzialam ze on nie umie tanczyc i pasowaloby go nauczyc, czemu wstyd zrobic.

Gość ;pmg[pgmr3p
kobito jestes koszmarem sennym kazdego dziecka:o zwlaszcza tego bardziej doroslego daj mu zyc

Gość Bogumiła
Zacznij słuchać co syn do Ciebie mówi kobieto. Ja jestem po jego stronie bo sama nie chciałabym aby syn mnie na siłę uszczęśliwiał. A z tą dziewczyną to już zupełne przegięcie.

Gość zupapycha
boże jesteś psychiczna powinnaś się leczyć twój syn jest normalny ale nie ty

Gość achooooooooooooojek
Synek dobrze postąpił .

nie produkujcie sie niepotrzebnie bo identyczny temat byl zalozony w zeszlym roku :) prowokacja 🖐️

Przeciez kazda matka chce dla dziecka jak najlepiej. Ja nawet jak szlismy z mezem i z nim na wesele to nie rwal sie do tanca tylko siedzial przy stole i jadl. A inne dzieci z rodziny skakaly na tych weselach.

Gość ;pmg[pgmr3p
uwierz ze takie mamuski istnieja

Gość zupapycha
jesteś chora!!!

Gość ALE TO JUZ BYŁO!!!!
BYŁOO TOO, PROVOOO

Gość to go zapytaj
Ale przesadziłaś kobieto. Mój jak nie chciał iść, to pieniędzy nie dostał i kropka. Nie chciał, to nie, jego sprawa. A ja kasę zaoszczędziłam heh. Dałaś mu tyle kasy do ręki?

Tak!!! Powinnam wiedziec ze cos jest na rzeczy bo on od tygodnia domagal sie nowych spodni i gier komputerowych. Jeszcze nawet przepraszam nie uslyszalam a powinnam od razu wiedziec ze to jest jakies podejrzane bo on mowil ze nie pojdzie na studniowke a potem nagle ze chce isc. I juz wiadomo na co mu byly te pieniadze potrzebne.

Gość tfjuftuftuft
no i co ja nie byłam i moi rodzice nic nie mieli do gadania to nie ich sprawa :) wedlug mnie sranie w banie z tą studniówką,zawracanie tyłka i robienie z tego nie wiadomo jak wielkiego zdarzenia :O nie byłam i nie żałuje

Gość lord stront;
To nic nie szkodzi, że był już w zeszłym roku, że to prowokacja. Ważne, że wiarygodna i aktualna. Liczy się meritum sprawy, jej prawdopodobieństwo, a nie czy jest wprost oparta na faktach. Są tacy, którzy oglądają jakieś W11, które udaje reportaż, a jest czystą fikcją. Ja wolę kafeterię. Jest interaktywna :D Uważa, że syn powinien zażądać od Ciebie, kolejnych kilkuset złotych za straty moralne

Gość asasssasssdss
bylo to calkiem niedawno, spadaj troluuuu

Gość czarnapantera...
Prawiczek?

Gość czarnapantera...
Moze ma malego i nie chce dzieqczyny rozczarpwac?

Gość Jelito
Syn ma racje , 100 dniówka to jeden wielki ochlaj , syf totalny !

Gość pierdolnij sie ..
Zdesperowana kobieto w leb Ale co sie dziwic u mnie w domu bylo to samo Kurwa i te zalatwianie partnerow przez rodzicow zenada Ale u mnie to samo Pozdrow jego i powiedz ze mu wspolczuje Plusem studniowek jest alko za free jak ktos ma chody ;)