Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na synaaaaa

Moj syn ma dzisiaj studniowke!!!! a nie idzie!!!

Polecane posty

Ja dalam mu pieniadze, chcialam zeby zaplacil, zalatwilam mu dziewczyne na te studniowke a on mi oznajmil ze nigdzie nie idzie a pieniadze wydal na swoje nowe spodnie i na pizze oraz jakis slodkosci. Wkurzona jestem na niego calkowicie. Jak sie zachowac w tej sytuacji????? na wycieczki klasowe rowniez nie jezdzil. I jak tej dziewczynie powiedziec by dzisiaj do nas nie przychodzila.

Gość wrfdbgvdcs
nie chce..niech nie idze proste :O,po co tyle szumu :O

Gość Myrraa
Niech się sam przed nią tłumaczy.

Zalatwilam mu corke znajomej, poprosilam jej zeby z nim poszla. Ladna dziewczyna, w klasie by mu wszystkie chlopaki zazdroscili ale nie, on nie chce isc. A w jego klasie ida nawet sami na studniowke. W klasie w ktorej nie jest lubiany.

Gość taka jedna z wrzesnia
wszyscy chlopacy by mu zazroscili, swietna z ciebie mama, nie dziwie sie chlopakowi ze nie idzie

Gość zxdcfhjk
To głębszy problem, nie pojawił się na pewno przed studniówką.

Gość TO JUZ BYLOOOOO
BYŁO TOO KILKA RAZY , PRPOVOO

Ja też na swoją nie poszedłem i nie żałuje, wiejski balet niewarty takich pieniędzy. Za kasę na studniówkę balowałem tydzień w wybranym, elitarnym gronie, zamiast patrzeć na infantylnych maminsynków z klasy co wymiotowały i padały po kieliszku wódki. To było 13 lat temu, ale dzisiaj tak samo bym to zorganizował. Daj młodemu spokój jak mu szkolne towarzystwo nie pasuje to nie powinien na siłę się do niego dostosowywać. Widocznie coś z nimi nie tak.