Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaotomajam

Mój chłopak robi się miekki... Co robić ?

Polecane posty

Gość takaotomajam

Mamy taki problemod jakiegos czasu. Na poczatku było wszystko świetnie długi intensywny seks. Niestety po 2 miesiącach moj chłopak zaczał bardzo szybko dochodzić, wszystko trwało jakies 10 min... Teraz doszedł kolejny problem. Otóż podczas stosunku on robi się we mnie miękki, mimo że przed wejsciem we mnie stoi. Czasami nawet wtedy seks oralny go nie pobudza. Czuje sie strasznie i myślę ze moge go nie pociągać, ale On uważa że tak nie jest i nie ma pojęcia co z nim jest. Mimo że czuje podniecenie nie chce mu już stanąc... Proszę pomóżcie. Może również tego doświadczyłyście? Co tu zrobić ?

Gość mojemu tak sie dzialo
jak sie bardzo stresowal problemami w pracy, a pozniej jak bral leki to mu nie chcial dzialac:P

Gość takaotomajam
a rozwiązaliście jakos ten problem? :)

Gość rozstalismy sie
ale z innego powodu, okazalo sie ze on jest chory nieuleczalnie

Gość a zauwazylas jakies inne
dziwne zachowania czy tylko to??? ile on ma lat

Gość takaotomajam
a to była choroba związana z tym problemem?

Gość takaotomajam
dziwne... nie raczej nie. Pali papierosy ma 23 lata. Wszystko zaczeło się psuć po tym jak wrocilismy z wakacji na których kochalismy się po 5 razy dziennie, czy to może być przyczyna? Jest dosyc zmeczony bez energii ospały. Ostatnio narzekał na bol pleców ale nie wiem czy to ma jakiś związek

Gość to byla choroba psychiczna
ktora wszyscy przede mna zataili , on bral jakies leki ale nie mowil na co, a pozniej mial problemy po nich ze wzwodem, rzucil leki i choroba sie pogorszyla bardzo i dopiero wtedy zauwazylam ze cos jest z nim nie tak

Gość a z jakiego powodu rzucil prac
e ???? to moze byc wazne

Gość MartaKrakow
może to być nawet kwestia diety, poczytaj co dobrze wpływa na potencję u faceta i rób mu odpowiednie obiadki ;) może się wydawać głupie, ale naprawdę jedzenie, szczególnie to niezdrowe, często zmniejsza możliwości, może też stres, lub potrzebuje niestety czegoś nowego ;( tj. nowej dziewczyny...

Gość g**** prawda ;/;/
dieta tu niewiele ma do gadania. nie mowie ze nic bo nie wiem ale watpie zeby to miala cos wspolnego, bardziej chodzi o podloze psychiczne, jakis stres pewnie ma

Gość takaotomajam
tobyłachoroba - bardzo wspołczuje. Jak można zataić coś tak waznego? MartaKraków dziękuje za wskazówkę, faktycznie kiepsko się odżywia ale wczesniej nie było tego problemu. Poczytam, dziękuje :) Co do nowej dziewczyny, to mam nadzieje że to nie jest prawda... Jesteśmy ze sobą dopiero pół roku, a z tego co mówi to jest mu idealnie, ale nie wiem już czy wierzyć

Gość takaotomajam
Dziewczyny a myślicie że moze stresować się że znowu zrobi się miekki czy za szybko skończy no i w efekcie tak się własnie dzieje? Rozmawiam z nim często na ten temat i może faktycznie się tym przejmuje...

Gość to moze byc powodem
ale raczej nie przeczyna bo przeciez kiedys sie nie stresowal tym ze mu nie stanie skoro sex byl ok, to skad takie mysli nagle mialy by sie pojawic, mysle ze to inna przyczyna

Gość moze ma sesjeeee
i sie stresuje egzaminami:P

Gość takaotomajam
po egzaminach więc odpada. Dziewczyny co robić? :)

Gość Lady_M.
Ostatnio BARDZO długo kochałam się ze swoim chłopakiem. W trakcie wszystkiego on doszedł 4 razy, ale cały czas miał siły i bez przerwy był bardzo sztywny. Czy to normalne? :)

Gość Duplikat_Gwiazdy
albo go już nie podniecasz albo jest gejem .. może coś z psychiką .