Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5656556hhhh

Czy facet będzie szczęsliwy w związku z głupszą kobietą?

Polecane posty

Gość 5656556hhhh

Załóżmy, że facet szalenie inteligentny, wykształcony, ogromna wiedza, czy ktoś taki będzie szczęsliwy z kobietą, która mu nie dorównuje inteligencją czy będzie szukał raczej kogoś na podobnym poziomie?

Gość ptasiek nastroszony
dopoki jego penis bedzie szczesliwy w tym zwiazku

Gość different***
Jeśli jesteś rozbita to będzie szukał jedynie kobiet z cisną dziurką.

Gość mbncvz
Zależy jak bardzo byłaby głupsza. Im większa różnica tym mniejsze szanse na powodzenia związku.

Gość tygrys szablozeby
zależy wyłącznie od faceta :D niektórzy są szczesliwi tylko wówczas, kiedy nic im nie zagraża i mają mozliwość urabiania partnerki jak plasteliny

Gość fgtjudtyui
Dla mnie to nigdy nie miało znaczenia, oczywiście dziewczyna powinna znać podstawy zachowania, kultury ale nie obchodzi mnie czy ma podstawówkę, zawodówkę, liceum czy studia wyższe bo wykształcenie nie jest wyznacznikiem obycia i zachowania.Dla mnie to nie ma znaczenia, to raczej kobiety są na tyle wstrętne że jeśli mają wyższe wykształcenie to szukają faceta na poziomie swojego wykształcenia bo z takim co ma zawodówkę nie pogada.

Gość ptasiek nastroszony
madrosc to nie wyksztalcenie szczegolnie u Niewiasty. choc prawda jestv takja Niewiast sie nie rozumie - Niewiasty sie rucha

Gość ptasiek nastroszony
wtedy one same siebie zrozumieja i my mamy spokoj

Mysle, ze tak. Jednak trudno byloby gdyby ta dziewczyna, tudzież kobieta byla zwyczajnie glupia. Mam tu na mysli i zyciowo i 'naukowo' - nie wiem jak to inaczej nazwac.. Musi miec jakies pojecie o zyciu. :) MUSI. na to nie ma recepty. Albo jest sie mądrym, albo nie i juz.

Przy większych różnicach - brak komunikacji. Jeśli komuś zależy wyłącznie na robocie kuchenno - erotycznym, to pewnie jest do wytrzymania. Dla mnie osobiście brak porozumienia na dłuższą metę jest męczący.

Gość uppp...
..

Gość sossssss nl
Na pierwszej randce zawsze daje kobiecie pare testow IQ do rozwiazania :classic_cool:

Będzie mu to wręcz na rękę :) Faceci uwielbiają rządzić głupszymi od siebie partnerkami.

Gość zboczona seksuolożka
głupie kobiety najpierw rodzą córkę! GŁUPIA MATKA TO ICÓRKA DURNA.... wnuczka jest już najgłupsza! NAUKOWCY Z USA UDOWODNILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!