Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkoJuzOpada

Hirsutyzm??????POMOCY

Polecane posty

Gość wszystkoJuzOpada

Mój temat kieruje do Kobiet ktore zmagaly sie z podobnym problemem....otoz mam stwierdzone PCO aktualnie staram sie o dziecko......moj problem polega na tym ze jeszcze troche a bede lysa wlosy wypadaja garsciami boje sie je czesac kolejny problem to mam bardzo duzo owlosienia twarz masakra bardzo duzo drobnych wloskow plus iles czarnych typu meskiego na brodzie depiluje twarz depilatorem juz nie wiem co robic:(:(:(:(:( gin mowi ze albo dziecko albo te wloski i wlosy nie ma zadnego sposobu????:(

Gość wszystkoJuzOpada
prosze o odpowiedz:/

Gość wszystkoJuzOpada
up up..:)

Gość wylecz PCO
i będziesz mieć spokój z owłosieniem i o dziecko będziesz się mogla starać... pomyśl co ja czuję. Mam hirsutyzm a nie mam PCO i wszystkie hormony dobre. Byłam prawie miesiąc w szpitalu na badaniach i usłyszałam że nic się nie da zrobić bo wszystko jest w normie więc nie mają jak tego leczyć. A owłosioną mam juz nie tylko twarz ale piersi, brzuch, plecy.... czekam jeszcze tylko na wynik sterydów i modlę się by był zły bo wtedy zaczną leczenie bo będzie jakaś przyczyna. Dlatego nie martw się! PCO da się wyleczyć.

Gość ksdjdksfj
a z jakiego miasta jesteś? Bo znam bardzo dobrego ginekologa-endokrynologa w Poznaniu