Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fancyskirt

Niski poziom HCG i brak miesiączki od 3 tygodnii..

Polecane posty

Gość fancyskirt

Witam, dziś odebrałam wyniki testu beta HCG. Wynik: 0,05 mlU/ml (bardzo niski zatem). Jestem 8 tygodniu po stosunku, 3 tygodnie po dniu, w którym powinnam dostać okres (nie dostałam do teraz). Po stosunku wzięłam tabletkę 'po', stosunek był przerywany.. w dni płodne niestety.. Testy ciążowe wychodzą negatywne. Ja jednak dziwnie się czuję i mam bóle w podbrzuszu, ogólne sampoczucie złe. Wiem, że raczej powinnam wykluczyć ciażę, ale to chyba nastąpi dopiero jak dostanę okres.. Czekam na to z niecieprliwością. Czy któraś z Was miała podobnie? Chyba potrzebuję paru pozytywnych słów :-)

Gość fancyskirt
Czy możliwe, żeby wszystko się poprzestawiało aż tak? Czy test krwi również może być w tym wypadku niewiarygodny?

Gość hilddaa
test krwi wyszedł wiarygodnie ale tabletka PO mogła nieźle namieszać i prawdopodobnie dlatego nie dostajesz miesiączki.

Gość mlk
ciąży nie ma -zazyłaś dużą dawkę hormonów i rozwaliłaś sobie cały cykl. Nie ma się co dziwić.

Gość viola24
nie martw sie. @ pojawi sie,a poza tym testy sa negatywne,a beta daje 100 procent pewnosci,wiec ciazy nie ma

Gość fancyskirt
Dzięki dziewczyny, pozostaje czekać. Życzę Wam zdrowia i mądrych decyzji, zawsze ;-)