Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidia1977

co sadzicie o czyms takim? czy to patologia?

Polecane posty

Gość Lidia1977

Jestem troche w szoku. Jakis czas temu pojechałam z moja koleżanka i jej 2 córkami na urlop w Bieszczady. Jej córki maja 12 i 14 lat. Moja kolezanka jest nałogową palaczką i z tego co zauwazyłam jej córki powoli tez sie staja. Starsza chyba już pali nałogowo. Wyglada to tak ze ona im normalnie daje papierosy(!). Przez cały czas jak byłyśmy w Bieszczadach to moja kolezanka i 14 latka paliły jak smoki a 12 latka często tez prosiła o papierosa i za każdym razem one jej go dawały. Byłam tym nieco zszokowana i zapytałam sie kolezanki czemu pozwala córka palić a ona odpowiedziała "bo to fajna sprawa jest, czemu mam ich zabraniać, nie wiesz co tracisz nie paląc" itd. :-o Ona jest wyksztalconą osoba a jej córki z tego co wiem to tez dobre uczennice, zadna patologia :-o co o tym sadzicie bo mnie to zbulwersowało co widziałam? :-o

Gość czczc
mojego kolego narzeczona kopci jak smok a jest tuz przed porodem. kopcila cala ciaze. wstyd bylo sie z nimi pokazac, ale najgorsze to fakt ze to robi....tez nie rozumiem tego

Gość Lidia1977
nie dośc ze to śmierdzi to jeszcze powoduje przedwczesne starzenie.

Gość Gównosław reaktywacja
oczywiście ,że patologia,wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy.