Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak no jak?

jak kulturalnie i elegancko spławić faceta

Polecane posty

Gość jak no jak?

Jakiś czas temu poznałam faceta, spotkaliśmy się rapem 3 razy. Z wielu przyczyn chcę po prostu zakończyć tą znajomość i nie bardzo wiem, jak to elegancko zrobić. Trochę mi głupio telefonicznie, a jednocześnie urządzać spotkanie tylko po to, żeby to zakończyć - jeszcze bardziej głupio. I nie wiem co powiedzieć, na pewno nie chcę tekstu w stylu: zostańmy przyjaciółmi, bo ja nie chcę żeby on nawet był moim znajomym, a i on nie wiem, czy w ogóle chce ze mną być czy czego chce. Dodam, że nie widzieliśmy się 3 tygodnie, a raz facet wydaje się nakręcony a raz nie odzywa się tydzień. Teraz nagle bardzo chce się spotkać, ja się wykręcam ale on chyba nie jest w stanie się domyślić, jak bardzo jestem mu niechętna. Jednocześnie głupio mi po prostu przestać się odzywać czy coś...

Gość fedgesg
"masz twarz jakby Ci się w dzieciństwie kołyska zapaliła i jakby Cie ojciec łopatą gasił" - ZAWSZE DZIALA :D

Gość dadadadadadassssssssssssssss
powiedz że masz chłopaka

Gość dziewczyna f.m...66...a
jak sie odezwie to napisz smsa albo zadzwon i powiedz: wiesz co nic z tego nie ebdzie, nie ejstem zainteresowana a tym bardziej ze koles jest jak choragiewka..to ja bym w ogole nic nie pisała:O skoro ktoś ma mnie w dupie to ja tym bardziej:)

Gość taka co się zna na wszystkiem
Powiedz mu, że próbowałaś, ale nie wzbudza w tobie żadnych emocji ani nie pociąga cię fizycznie, a nie ma sensu się spotykać w takim wypadku. W związku z tym puszczasz go wolno.

Gość jak no jak?
O mój temat wypłynął :D "nie wzbudza w tobie żadnych emocji ani nie pociąga cię fizycznie" no to tak trochę bez sensu, bo on w zasadzie nie sugerował, że czegoś ode mnie chce. Chwilami miałam wrażenie, że on chce mieć we mnie koleżankę i nic więcej. Sama nie wiem, dlatego nie chcę wylatywać z takim tekstem.

Powiedz mu tak: - Zdecydowałam, że będę na razie sama. To nic osobistego. Spróbuj mnie zrozumieć. Zanim przestaniesz mieć ochotę być sama, gość zrezygnuje. To przecież początek znajomości.

Gość 648484
jaka ty musisz być tępa

;-) oslabienie kontaktu z twojej strony spelni taka role jakbys sobie zyczyla;-)

A poza tym powiedz mu: - Za cienki jesteś dla mnie! To wystarczy na większość facetów. Jak po tym nie zrezygnuje, to znaczy, że już się ciężko i śmiertelnie zakochał i nie odpuści. Choćbyś stanęła na biuście i sutkami stepowała "Odę do wolnosci" :P

Gość taka co się zna na wszystkiem
A nie no, nie no, nie sądziłam, że nie wiesz, na czym stoisz. Ktoś wyżej miał rację - unikanie i osłabienie kontaktu spełni swoją rolę. Ale konsekwentnie. Unikaj i osłabiaj, znaczy.

Gość jak no jak?
Osłabianie kontaktu nic nie da, od jakiegoś czasu w ogóle się nie odzywam a mimo to facet wciąż próbuje, chociaż sam odzywa się sporadycznie. Od chyba 3ch tygodni go spławiam jeśli chodzi o spotkanie, myślałam, że sam się domyśli że nie mam ochoty, wymyślałam naprawdę durne wymówki w stylu "w ten mróz nie mam ochoty wychodzić" a on bierze to za dobrą monetę i tydzień później znów pyta, kiedy się spotkamy. Dzisiaj rano dzwonił, nie odebrałam bo nie wiem co powiedzieć...dodam, że dzwonił chyba z 6 razy :o Gdyby mnie zwyczajnie podrywał, łatwo byłoby to zakończyć, a tak...

Gość tak myślę..
A nie możesz mu wprost powiedzieć: nie mam ochoty na spotkanie ani dziś, ani w przyszłości? Skoro nie docierają delikatne sugestie, to chyba to byłby dobry sposób?