Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3333333333

skad miec pewnosc, ze dziewczyna kocha?

Polecane posty

Gość 3333333333
widzę, że nie jestem sam. mnóstwo sytuacji już mi odpowiednio wyrobiły tą świadomość jak to jest. jeżeli dziewczyna jest mną zainteresowana, to pewnie dlatego, bo poprzedni jej się znudził i ja będę tym siódmym, ale nie ostatnim też. dlatego nie angażuję się od zawsze.. prawie. :)

Gość cotokurwajest
już ci nikt nie odpisze. i tak aktywnosc w tym temacie jest, bo za duzo prawdy tu jest i zlego odbicia kobiet. :D

Czasami po prostu trzeba zaufać . A jak będzie ? Czas pokaze ;) Ale jeśli nie spróbujesz to się nie dowiesz. A po za tym czasami warto spróbować, przynajmniej później nie będziesz myslał ,,A co by było, gdyby .. " . Z drugiej jednak strony skoro masz wątpliwości to oznacza to, że coś musiała zrobić nie tak ?

Gość 3333333333
nie wiem.. może jestem zdemoralizowany już. ale odnoszę wrażenie, że każdej dziewczynie tak na prawdę na niczym tak bardzo nie zależy jak na przelotnym flircie. nie raz, nie dwa uśmiecha się do mnie dziewczyna idąc z innym chłopakiem. po co się pakować w coś takiego. nie potraficie się przywiązać do jednego partnera??

Gość 3333333333
jeszcze mniejsza z tymi uśmieszkami. miałem sytuację, kiedy dziewczyna w związku przymilała się do mnie. to wszystko "demotywuje" mnie całkowicie, żeby się pakować w jakiejś znajomości. nie szukam przelotnych znajomości..

Gość cotokurwajest
to tez jest trafne spostrzezenie. po co w takim razie dziewczyna umawia sie z chlopakiem, jesli nie obdarza go zby szczegolnym uczuciem, na co wskazuje usmiech w strone innego osobnika? :)

Bo jest taki typ kobiet, które chcą pokazać swojemu facetowi, że nie jest on jedynym, który zwraca na nie uwagę. Osobiście nie rozumiem takiego zachowania.

Gość 3333333333
oby było więcej takich, które myślą w podobny sposób

Świata nie zmienimy, ale miejmy nadzieje, że i te kobiety kiedyś dojdą do tego wniosku

Gość Piruet na lodowisku
nie raz, nie dwa uśmiecha się do mnie dziewczyna idąc z innym chłopakiem. po co się pakować w coś takiego. nie potraficie się przywiązać do jednego partnera?? usmiecha się do ciebie czy cie podrywa? Bo to nie jest to samo wbrew pozorom,,,

Gość 3333333333
jeżeli się uśmiecha idąc z innym, to już dała by sobie spokój z czymś takim. jeśli spotyka się z nim, to jemu ma poświęcać uwagę, a nie mi. nie do zrozumienia to jest dla mnie po prostu.

Gość 3333333333
uśmiechają się do mnie dziewczyny, które wiem, że mają chłopaków. dlatego daję sobie spokój ze wszelkimi znajomościami, nie ważne jak bardzo jest mną zainteresowana dziewczyna, na myśl o tym, że w moim przypadku będzie tak samo i gdy ona będzie z koleżankami, to będzie zaczepiała innych chłopaków. kiedyś nie miałem takich problemów i było lepiej. :)

Gość Piruet na lodowisku
związek z kimś to nie jest bezustanne wyjadanie sobie z dzióbków :D co ty biedaku zrobisz, jak ci kiedyś żona dzieci urodzi? Nawiejesz na antypody bo przestała poswięcać ci wyłączną uwagę?

Gość 3333333333
nie doszło by do takiej sytuacji, bo znając życie, to już pewnie miała by kogoś innego na uwadze. :)

Gość Piruet na lodowisku
będziesz miał kiedyś ogromny problem w relacjach damsko-męskich... jesli nie zmienisz podejścia rozwalisz każdy swój związek

Dobra, w sprawie kobiet całkowicie się z wami zgadzam, dodam tylko, że nie wszystkie takie są, ale to wiadomo. Tylko co z tymi facetami, którzy się tak samo zachowują. Idą z dziewczyną a oglądają się za innymi. Wiele razy się z tym spotkałam. I wcale się czasami z tym nie kryją. Nie bronię kobiet, ale patrząc racjonalnie to działa w dwie strony.

Gość neversaynever......
W zyciu pewna jest smierc i podatki 🖐️ I nic ponad to 🖐️

Gość 3333333333
dlatego odpowiedni facet powinien trafić na odpowiednią kobietę

ale i tak kazda marzy o kims na boku. Ciekawe wzorce wyniosłeś z rodzinnego domu...

Gość Piruet na lodowisku
dlatego odpowiedni facet powinien trafić na odpowiednią kobietę ty nie trafisz na odpowiednią kobietę :D Bo nawet jak trafisz to ją prędzej czy póxniej spuścisz na drzewo. Masz po prostu niezdrowe podejście do kobiet :)

Gość 3333333333
gdyby żadna nie zwracała na mnie uwagi, tylko ja na nią, to może bym miał zdrowe podejście. teraz, to dla mnie wszystkie są nastawione na romanse z każdym lepszym, bardziej wyróżniającym się. być może są jakieś dziewczyny szukające jednego partnera, ale prawdopodobnie nie wychodzą z domów i nigdy nie wyjdą.

Gość Piruet na lodowisku
no to długa droga przed tobą... i samotna :D 🖐️

Gość 3333333333
swoją drogą, to dzięki za miłe słowa. ja jeszcze mam nadzieję, co prawda małą, ale mam...

Gość 3333333333
nie dość, że nie stałe w uczuciach, to chamskie. na prawdę dajemy wam się nabrać. :)

Znajdziesz jak nie będziesz szukał. Bo moim zdaniem, żeby zaufać komuś to trzeba go dobrze poznać zanim się zwiążecie, a nie po miesiącu od poznania już z kimś być.

Gość neversaynever......
Damascenka, autor watku z pewnoscia jest bardzo mlody, a to pokolenie jest zupelnie inne wczesniejsze. Mam na mysli rozpasowane w zasadzie seksualnie itd itp. Mlodziez juz sama nie wie co jest dobre, a co nie. Niby wielce wyzwoleni, ale jakby z nimi normalnie pogadac o sprawach damsko-meskich, o seksie to zachowuja sie jak banda gowniarzy i chichocza nerwowo. No gdzies cos jest nie tak. Presja mediow jakas dziwna, wiec oni w pogoni za tym (rozneglizowane clipy itd), a z drugiej chyba sami czuja, ze to troche nie tedy droga. Mysle, ze sa rozdarci. I stad pewnie te rozterki Autora. Poniekad im sie nie dziwie. Upadek wartosci, nihilizm, relatywizm.

Gość neversaynever......
rozpasanie*

Gość 3333333333
kropka_0021, wg mnie właśnie takie słowa powinno się kierować do dziewczyn w moim wieku. im wystarczą 2-3 dni, żeby z kimś być, a później się pożegnać i zwiększyć ilość tematów porzuconych facetów na takich forach.

Gość 3333333333
upadek wartości widzę u znajomych. a dziewczyny na mtv i innych vivach wychowane.

Gość neversaynever......
Chlopcy i dziewczyny. To Wasz swiat. Takie odbieracie bodzce. Jesli tutaj rodzina nie jest oparciem i autorytetem to ... kiepsko to widze wszystko:O