Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Randki internetowe

Polecane posty

Gość kasia5266

Zdarzyło Wam się kiedyś, że osoba z którą się umówiliście wyglądała inaczej niż na zdjęciu?Mam tu na myśli mniej korzystnie:)

dlatego ja się nie umawiam przez neta bo nigdy nie wiadomo czy ktoś dał swoje zdjęcie :P

Gość jestem na innym portalu
Ja się umówiłam z kimś, kogo zdjęcia w ogóle nie widziałam. Stwierdziłam, że co tam, jeden raz się mogę spotkać, skoro nie najgorzej się pisało. Napisał na profilu, jakim to jest przystojniakiem.. niestety nie była to prawda. Mam wrażenie, że wysokie mniemanie o sobie miał.

Gość dkaidjsadad
nie polecam, dlatego ja szukam w normalnym ,realnym życiu , ale KIEDY ZNAJDĘ ?!!!!!!!!!!!!!

Gość dziewczyna f.m...66...a
tak ;) ale po 4 spotkanich sie okazało ze charakter zjebany;) poza tym nie nastawiam sie na foty tylko an zywego faceta człowieka... i w zasadzie raz sie zawiodłam.. bo na zdjeciach facet bardzo fajnyz twarzy..sprawiał wrazenie meskiego..po 30stce a na zywo..twarz ta sama..ale te ruchy, nogi na nogi, smiech jak u panienki..i jakies damskie dłonie..gdyby nie był rozwodnikiem to bałabym sie o jego orientacje

Gość dziewczyna f.m...66...a
ja sie umawiałam z 6panami i zaden mnie nie wsytarszył ..ten ejeden troche:P 2 miało zjebany charakter..co wyszło po paru spotkanich i kazdy chciał sie ze mna dalej umawiac;)

Gość kasia5266
Ja się spotkałam z facetem ,który na zdjęciu wyglądał w miarę spoko.No, ale w rzeczywistości okazało się że koleś ma krzywe żółte zęby, zeza i jest niski.I jak na złość chce się dalej umawiać:)A mimo tego że jest nawet miły to nie przejdzie:)