Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka,,,,

Jestem w ciąży a facet chłopak to cholerna świnia !!

Polecane posty

Gość Zuzka,,,,

Jestem w trzecim miesiącu ciąży a mój facet to palant , najpierw chciał żebym usunęła a jak się nie zgodziła to teraz chodzi obrażony nie odzywa się nie wiem jak z nim już gadać ,i nie wiem co robić nie usunę dziecka nie mogę

Gość xDxDxDxD
olej go, mysl o sobie i o dziecku. jest frajerem , ktory nie dorosl do roli ojca, stad jego zachowanie...

Gość Zuzka,,,,
zanim zaszłam w ciąże tak się nie zachowywał on nie ma ma 18 lat tylko 35 ja mam 23 nie wiem o co mu chodzi nie rozumiem go

Gość hoiihohj
hohoho

35 latek i 23 latka... taka różnica wieku bardzo często oznacza że one chce mieć przyjaźń z dodatkiem a nie związek.

Gość Zuzka,,,,
co ja powinnam zrobić ,poradźcie coś

Gość Piruet na lodowisku
powinnaś przede wszystkim urodzic dziecko i być szczęśliwa z dala od idioty. Nalezą ci sie alimenty i to jest do załatwienia sądownie

Gość xchocolatex
Dziecko nie jest niczemu winne, i nie odbieraj mu życia bo facet go nie chce, poczujesz pierwsze ruchy to sama pokochasz te dziecko i bedziesz chciala je chronic:-) a jesli nic nie poczujesz do tego maluszka zawsze sa jeszcze okna życia badz adopcje:) mysl o zdrowiu dziecka a ojcem poki co sie nie przejmuj jesli zrozumie dana sytualcje to zaakceptuje tego malucha a jak nie to widac dla niego to byl niezobowiazujacy zwiazek. Zawsze mozesz potem wystapic do sadu o pomoc w utrzymywaniu dziecka.

Gość Zuzka,,,,
no tak ale gdzie pójdę mieszkać bo przecież mieszkam u niego i nie pracuje bo studiuje

nie przejmuj się. Ja tez mam ten sam problem i co? juz w piatym mies jestem i zyje, dzidzia rosnie a jego mam w dupie. Levvi, musze sie Ciebie o cos zapytac. a u mnie- ja mam 20 lat, on 29

Gość Zuzka,,,,
ja dziecka nie usunę nie ma mowy , nie potrafiłabym

Gość xchocolatex
jesli Cie nie wywalił to skorzystaj z danego czasu i rozejrzyj sie za praca.

Gość Zuzka,,,,
w ciąży za praca przecież nikt mnie nie przyjmie a co z dzieckiem bym zrobiła jak już bym urodziła

Zuzka -> sprawa do sądu o alimenty i szukaj takiego który ciebie zaakceptuje z dzieckiem. poznanski kwiatek polny -> dlatego jestem za tym aby kobiety MÓWIŁY (co innego dotrzymanie tego) że seks po ślubie (i obserwowały faceta) to dość dobry sprawdzian czego facet chce od kobiety

Gość Zuzka,,,,
No ale ja z nim jestem już od 3 lat i do tej pory wszystko było ok,dopiero teraz

nie zawsze. ale też idąc do łóżka trzeba się liczyć z tym że może być dziecko. i wielu facetów zbyt często myśli nie tym co trzeba

Gość czyli urodzisz
bękarta

Gość bosze nastepna
idiotka malolata na utrzymaniu starucha

sądzę ze błąd jest w tym że nie porozmawiałaś z nim przed rozpoczęciem współżycia co by było jakbyś zaszła w ciążę.

Gość xchocolatex
a rodzice? nie mogą Ci pomoc? wiesz co nie rozumiem facetow w takich chwilach jak jest ok to jak najbardziej sa z toba a jak cos wyjdzie co nie w planach to daja noge bo im to nie na reke, mam kolezanke w takiej sytuacji ale rodzice jej pomagaja, ja sama jestem w 6 miesiacu i nie wyobrazam sobie aby moj facet cos takiego zrobił mimo ze u Nas bylo planowane:) dziecko to wielki skarb nie każda moze tego doznac:( nawet jesli zostaniesz samotna matka to dasz sobie rade my kobiety w takich sytuacjach wszystko zrobimy ale damy sobie rade:) uszy do gory. a on pracuje?

Gość Zuzka,,,,
ale co twój też się tak nie odzywa w ogóle jakiś naburmuszony chodzi czy jak . Bo jak ja się swojego spytałam czy chce skończyć nasz związek to powiedział że nie , I powiedziałam mu też że mogę to dziecko sama wychować to powiedział że nie że on też chce mieć z nim kontakt

Gość xchocolatex
do mnie te pytanie zuzka?

Gość Zuzka,,,,
wiesz co on ma firmę więc chodzi do pracy jak mu się zachce

Gość xchocolatex
nie nie chodzi obrazony mimo ze dzidzi jeszcze nie ma to juz ja pielegnuje:-) wiec jak ma wlasna firme to o alimenty bedziesz mogla sie spokojnie starac i to nie male. jesli chce uczestnicyc w zyciu twoim i dziecka to o co sie martwisz?

Gość Zuzka,,,,
no on niby tak mówi ale jego zachowanie jest inne i dlatego nie wiem co zrobić ,nie rozumie o co mu chodzi