Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka,,,,

Jestem w ciąży a facet chłopak to cholerna świnia !!

Polecane posty

Gość złapałas go na dziecko
jestes beznadziejna! wpadka? narobiłas mu problemów i jestes na jego utrzymaniu, bezrobotna utrzymanka bez ambicji! oby was wykopał z domu, bo dziecko pewnie wrodzi sie w pazerną matke

Gość skandirij86
ja zaszłam w ciąże po pół roku jak znalam faceta i on sie bardzo ucieszył, tylko nalegał na ślub no i musiałam wziac niestety :( brzuch biała suknia... no ale mam rodzinke ;) nie dziwie sie, że starsi kopią was w dupe ;) takie durne małolatki :) oni szukają kobiety z klasa a wy to tanie galeriany

Gość Zuzka,,,,
boże jacy tu są wredni ludzie czemu piszesz że bez ambicji studiuje więc chyba je mam , a że nie pracuje to tylko dlatego że się uczę

Gość ciesz sie ciesz głupia
moje dziecko przynajmniej ma ojca i matke a twoje co bedzie miało? alimenty jak wydoisz od partnera

Gość j7k77
ty zlosliwa co niby masz meza pamietaj ze los jest przewrotny!! dzisiaj masz jutro nie masz!! i wtedy ktos zacznie z ciebie szydzic \istoto bez wyobrazni i empatii

Gość skandirij86
ty smzato nie złapałam na dziecko! wez sie idiotko nie wypowiadaj! nie mierz swoją miarą gówniaro ze wsi co sie do pozniania dostałaś przez diurawy kondom. Ja nie zaciązyłam majac 20 lat tylko dawno po studiach mając prace kase i wszystko!! nie dziwie sie życzą smierci twojemu bachorowi jesli ma byc takie glupie jak matka. Źle mi że to pisze ale to prawda.

"ja zaszłam w ciąże po pół roku jak znalam faceta " a co to jest? :D ja nie jestem z poznania debilu. huj, nie jest ci zle bo jestes zlym czlowiekiem. psychiatro zglos się:D ciebie tez mama bila jak bylas mala? kluczem 17-stka? :D