Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksidkdjfuiiv

ile czasu bolała was macica i szew po cesarce?

Polecane posty

Gość ksidkdjfuiiv

j,w,

Gość ksidkdjfuiiv
a kiedy skonczyłyscie krwawic po porodzie ile to trwało?

Gość ksidkdjfuiiv
uppppppppp

Dość szybko, jakieś 3 tygodnie po cc przestałam krwawić a równy miesiąc po dostałam okres - nie karmiłam piersią.

po cesarskim cięciu potrzeba około roku czasu aby organizm powrócił do stanu pierwotnego:)

Gość a u mnue
szew w ogole mnie nie bolal, macic bolal jakies 5 dni, pierwsze dnie masakryczniej, pozniej mniej ale etz masakrycznie (ale przy pierwszy porodzie nie bolala wcale), okres dostalam 8 tygodni po (karmie piersia), teraz mam trzeci i leci ze mnie jak z zzazynane swini

szew boli do dzis.--- 6 miesciecy po cc. okres dostalam miesiac po cc. krwawilam moze 2 tyg po cc. nie karmilam piersia. macica bolała w szpitalu potem tylko rana.

Gość Podobnie
To podepnę się pod temat. Szew mnie w ogóle nie boli, nic mi z rany nie ciekło, ale zrobiła mi się taka twarda, szczególnie z lewej strony- jest taka gulka, poza tym jak dotykam całą ranę to jest taka jakby obca, jakbym ją dotykała przez materiał. Czy to jest normalne? Położne mi mówiły że tak, ale jakoś ciągle mnie to niepokoi.

szew bolał mnie okolo 2 tygodni tak ze ciezko bylo normalnie chodzic potem tylko od czasu do czasu lekko rwało ale nie bylo zbyt dokuczliwe macica nigdy. Jednak te dwa tygodnie byly dla mnie masakrą na spacerze dziadek z laską potrafil mnie wyprzedzic..